Kesztölc Kestúc

keresés

Január 11-én, pénteken újévi svédasztalos vacsorát szerveznek a Kostel Étterem és Panzióban.

Orlovits József elmondta, hogy az ünnepek után ismét belevetik magukat a munkába és egy újévi svédasztalos vacsorával készülnek a vendégeknek. A téli étlapból össze is állítottak egy menüsort, melyben a liba, sertés, marha és szarvashúsok is találhatók. De ízletes fogasfilével és vegetáriánus ételekkel is készülnek. A svédasztalos menüsor mellé pedig forró italvariációkat készítenek.

A svédasztalos vacsorát 2x2 órás turnusban rendezik meg, 18-20 és 20-22 óra között. A részvételhez asztalfoglalás szükséges a +36 30 487 1965-ös telefonszámon!

A svédasztalos menü ára: 4.400 Ft/fő. Gyermekek 3 éves korig ingyenesen, 3-16 éves kor között pedig 40% kedvezménnyel étkezhetnek.

Svédasztal választék:

Előételek: Préselt liba lencsesalátával, Sajtválogatás.

Levesek: Libaleves házi metélttel, Téli zöldségleves füstölt csülökkel.

Főételek: Stroganoff bélszín, Rántott sertésszelet, Malaccsászár savanyú káposztával, Baconbe tekert szűzérme, Brassói szűzpecsenye, Szarvaspörkölt juhtúrós sztrapacskával, Rántott fogasfilé, Tejszínes gombás tészta parmezánnal, Vegán fűszeres zöldségragu (a főételekhez illő köretek, mártások, savanyúságok is készülnek).

Desszertek: Mákos szilvás gombóc meggyszósszal, Juharszirupos mogyorós sajttorta.