Kesztölc Kestúc

keresés

A dorogi Jam Session zenészei szervezésében megrendezésre kerül vacsorával egybekötött, ZENÉSZbál Dorogon.

4 zenekar, 28 zenész összefogásával igazi felejthetetlen élményt nyújtanak az 50-60-as évek Rock & Roll, Rockabily, Blues zenéi, 70-es évek Funky zenéi, 90-es, 2000-es évek Pop és Disco zenéi, továbbá Swing és tánczenék.
A bálterem mellett - rendhagyó módon- időszakosan a kártyateremben van lehetőség egy finom Whisky kortyolgatása közben Lattmann Béla és Schreck Ferenc Jazz Kvártet könnyed jazz játékát hallgatni. 

A bálteremben a táncos hangulatról három zenekar gondoskodik: The Rugó - Az elmúlt évek legjobb bulizós zenekara
The Great Company Show Band - a 13 fős, fúvósokkal kiegészített külföldi és belföldi slágerek feldolgozásait játszó show zenekar
és nem utolsó sorban The Tarantino Connection / Filip Gyuri Band műsora, mely többek között méltó módon tükrözi vissza az amerikai Rock&Roll és Twist, Uma Thurman és John Travolta ikonikus táncának zenéjét.

Jegyek kizárólag elővételben és korlátozott számban kaphatók 5.000 Ft-os áron (mely tartalmazza a vacsorát) az alábbi helyeken:
Dorog, NEBIT Hangszerbolt Bécsi út 29. (Femaker üzletház, Mária utca felöli oldalt, a Zöldségessel szemben) H-P: 9-17h, és Szombat 9-12h
Dorog, Sport Büfé, a Sport pályánál
Esztergom, Handy Shop, Bocskai sor 148.

Jegyinformáció: 06-30-562-6010