Kesztölc Kestúc

keresés

Zsebpeca, játék- és kifesőt sarok, vetélkedő, füstsátor, János Vitéz a Nagyon Vadonban.

Délelőtt 11 órától 17 óráig bezárólag várjuk a kedves látogatókat állatsimogatóval, zsebpecával, erdei játékokkal és egy füves erdei kisméretű focipályával. A nap folyamán lehetőség nyílik arcfestésre, leányoknak hajfonásra a választható minták közül és a 
fiatalabb korosztálynak kedveskedve "játék és kifestő sarok" várja a legifijabb látogatóinkat. A nagyobb gyermekek tűzvédelmi vetélkedőn próbálhatják ki magukat és egy füstsátor keretében tapasztalhatják meg, milyen is egy "veszélyhelyzet". A délutáni órákban versenyhorgászatra invitáljuk a gyermekeket, majd Maronka Csilla színésznő előadásában meghallgathatják a kedves vendégek a János Vitéz című Petőfi Sándor művet.
Mivel az Édesapákat sem szeretnénk kihagyni a sorból, ezért egy játékos vetélkedő keretein belül 16 órától virslievő versenyt hirdetünk köztük, aholis a fődíj meglepetés.
A szülők figyelmébe ajánljuk, hogy a rendezvény területén kerti főzőhelyek állnak rendelkezésre és a tüzifát a Nagyon-Vadon Bt. biztosítja, tehát, aki kedved érez, szerelkezzen fel bográccsal és hozza magával az elkészíteni kívánt alapanyagot.
Végül pedig szeretnénk a kedves látogatóinkat egy kezdeményezésbe bevonni, melynek a lényege, hogy aki szeretné megörökíteni, hogy a "Nagyon-Vadonban" járt, kérjük hozzon magával egy lakatot névvel felcímkézve és hozzuk létre közösen Klastrompuszta "Lakatfáját", mely a jövőben sokak számára kedves emléket idézhet fel.

Belépőink (az ÁFA-t nem tartalmazzák) a szokásosak és magukban foglalnak egy pohár szörpöt személyenként:
-gyermek: 390,- Ft/fő (3 éves kor alatt ingyenes)
-felnőtt: 590,- Ft/fő
-kiscsaládi( 2 felnőtt, 2 gyermek): 1590,-Ft/család
-nagycsaládi( 2 felnőtt, 3 gyermek): 1990,- Ft/család


A rendezvény eső esetén is megrendezésre kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.