Kesztölc Kestúc

keresés

Újra bebizonyosodott, hogy nincs lehetetlen, a családi napon az ifi csapatok barátságos focimeccsén a kesztölciek 12:8-ra győztek a csévi csapat ellen.Edzőik Bakó Benjámin és Trgel Gellért. A vidám majálison gazdag program várta a családokat: főzőverseny, ugrálóvár, vattacukor, kisvasút, trambulin, arcfestés, kézműveskedés és százféle játék! A nap slágere a virágos Kesztölc feliratú póló volt.

Minden segítőnek köszönjük a munkáját, az óvó néniknek, tanár néniknek a kézműveskedést, csillám festést, Pajor Évinek az ingyenes foglalkozást, Simonek Katának a csillám festést, Grausz Valinak és trambulinos csapatának a bemutatót és az egész napos ugrálási lehetőséget, a Tatai Környezetvédelmi Zrt.-nek a korongozást. A bohócműsor a búcsi böllérfesztivál nyertes csapatának felajánlása volt, köszönjük szépen.  Külön köszönet a focisták, polgárőrök, képviselők, önkéntes segítők, közmunkások munkájáért.

Juhász Sándor fotóriportja.

A galéria nagyobb méretű képeinek megnyitásához kattintson az alábbi fotókra. Lapozásához használhajta a navigációs nyilakat, valamint billentyűzetének jobb és bal gombját.