Kesztölc Kestúc

keresés

Bihari Péter Kesztölcön született, és itt is él. A Budapesti Műszaki Egyetemen oktat. Az Egyetemi Ifjúságért és a Műegyetem kiváló oktatója díjjal jutalmazták munkáját.

A Műegyetem honlapja így méltatja Bihari Péter tevékenységét: 

Bihari Péter, a Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszékének egyetemi docense, a kar dékánhelyettese, aki 1995-től vesz részt az egyetemi oktatásban, 2010 óta egyetemi docens, 2012. augusztus 1-től oktatási dékánhelyettes a Gépészmérnöki Karon. Kiemelkedő oktatói munkája mellett oktatásszervezői tevékenysége is figyelemreméltó. Tevékenységét mindig hallgatóbarát hozzáállása kísérte. Több kari és egyetemi szabályzat megalkotója, melyek közül a legkiemelkedőbb a 2016-ban elfogadott Tanulmányi és Vizsgaszabályzat.

Józsa János rektor és Krisztián Dávid, az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöke nyújtotta át az „Egyetemi Ifjúságért” („Pro Juventute Universitatis”) kitüntetéseket „Egyetemi Ifjúságért” („Pro Juventute Universitatis”) díjat az Egyetemi Hallgatói Képviselet javaslatára adományozza a Szenátus olyanoknak, akik hosszabb időn keresztül kiemelkedő tevékenységet végeztek a műegyetemi hallgatók érdekében.

„A Műegyetem kiváló oktatója” kitüntetésben azok az oktatók részesülhetnek – az Egyetemi Hallgatói Képviselet javaslatára – akiket az összes általuk oktatott kurzuson összesen legalább 100 hallgató véleményezett, és a kialakult sorrendben az első öt helyen szerepeltek. A kitüntetést Veszprémi Károly oktatási rektorhelyettestől valamint Krisztián Dávidtól, az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnökétől vehette át.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.