Kesztölc Kestúc

keresés

Komoly beruházást tervez az Auchan Solymáron, az egység mérete a kétszeresére nőhet. A hírt megerősítette Szente Kálmán polgármester is.

Megdupláznák a már meglévő solymári hipermarket alapterületét, különböző egységeket hoznának létre és egy sportáruház is helyet kapna. Bár az nem derült ki, hogy milyen sportáruházról lenne szó, valószínűleg ez egy Decathlon lehet, mivel az utóbbi cég és az Auchan tulajdonosa is a francia Mulliez család. Nem véletlen, hogy több magyarországi Auchan-egység szomszédjában is megtalálhatóak a Decathlon-áruházak.

A tervezett épület megjelenéséről egyelőre folynak az egyeztetések,ugyanakkor az Auchan állítólag még nem adott be kérelmet a beruházásra, így természetesen az engedélyt sem kaphatta meg hozzá.

Képtalálat a következőre: „auchan solymár”Az pedig, hogy mikorra készül a tervezett beruházás, az engedélyezési eljárás, valamint a beruházáshoz szükséges szabályozásiterv-módosítás időtartamától függ. Elméletileg a jövő év második felében lehet reális.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.