Kesztölc Kestúc

keresés

Idén is megrendezik a Magyar kézműves fagylalt napját május 8-án. Az Erika Cukrászda is csatlakozik az akcióhoz

A kezdeményezés lényege, hogy egy napon keresztül 50% kedvezménnyel lehessen fagylaltozni.

Egy gombóc fagyi ára idén 190-250 Ft között mozog. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy vegyen magának. A kedvezménnyel remélhetőleg többen meg tudják magukat ajándékozni egy kis nyalánksággal.

A Fagylalt napjának másik célja, hogy a cégek támogassanak egy, a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot és lepjék meg őket pár gombóc fagyival, hogy a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében.

Minden fagyizó kapni fog egy matricát, melyet az üzletben jól látható helyen kell kiragasztani, így azok is tudhatják, hogy hol lehet féláron fagyizni, akik nem követik az eseményeket az interneten.

Féláras fagyizók listáját a kulturaonline.hu oldalon tették ki, a lista napról - napra bővülni fog, mert újabb és újabb fagyizók csatlakoznak hozzá. Ezt a jeles napot a  Facebookon is meghirdették,ha szeretnél itt tudsz csatlakozni a facebook csoporthoz.

Fotónk a tavalyi fagyinapon készült az Erika Cukiban

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.