Kesztölc Kestúc

keresés

Május 28-án rendezik a Kinizsi teljesítménytúrát. A 100 kilométeres gyaloglás résztvevői a Kétágú hegynél jönnek le a kék túra útvonalán Kesztölcre. A frissítési pont a csurgói buszmegálló mellett lesz,

A 35. alkalommal megrendezett túra során a nevezőknek 24 óra alatt kell teljesíteniük a teljes távot. Az elsőket dél körül várják Kesztölcre a szervezők, a frissítési pont délután 4-kor zár majd a csurgói buszmegálló melletti tisztáson. 

Az Önkormányzat idén először megállapodást kötött a túra szervezőivel, ennek keretében a programfüzetben feltüntetik Kesztölcöt a támogatók között. Az Önkormányzat vizet, és szemétszedést biztosít a frissítési ponton. 

A nemrég alakult Kesztölci Borklub szintén kitelepül a frissítési pontra, és pogácsával, fröcssel, levendulaszörpplel várják a turistákat. Az Akácos út 28-nál locsolócsővel és ingyen vízzel várják a vándorokat.

A teljes útvonal: Békásmegyer – Nagy-Kevély – Kevély-nyereg – Hosszúhegy – Pilis-nyereg – Kétágúhegy – Kesztölc, csurgói buszmegálló - Dorog, sorompó – Nagy-Gete – Horgásztó – Hegyes-kõ – Mogyorósbánya – Öreg-kõ, pihenõ – Péliföldszentkereszt – Pusztamarót – Gerecse, egyházi üdülõ – Bányahegy – Koldusszállás – Kis-rét – Szent Péter templomrom – Baj – Tata.
Táv: 100 Km Szint: 2930 m Szintidõ: 24 óra

A regisztráltak fele az első negyven kilométeres szakaszt teljesíti, Dorogig.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.