Kesztölc Kestúc

keresés

Márciustól Böszörményi Annamária pszichológus ingyenes tanácsadást nyújt a helyi gyermekek és felnőttek számára. Részletes információt az óvodában és az iskolában kaphat az intézményvezetőktől. Amennyiben igény van rá, a felnőtteket Dorogon tudja fogadni.

Miért tartja fontosnak, hogy legyen az óvodában, iskolában pszichológus?

Böszörményi Annamária - "Ez egy nagyon jó lehetőség a kesztölci gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ingyenesen juthatnak hozzá a segítséghez, mivel a magánrendelések más tarifával működnek, úgy gondolom, ez nem elhanyagolható szempont. Az a tapasztalatom, hogy igény van a munkámra, ráadásul nálam nincs hosszú várólista.

Számtalan különböző problémával keresnek fel a gyerekek és felnőttek is. Az iskolákban és óvodákban indulatkezelési problémák, szociális, családi problémák jellemzőek.

De a felnőttek életében is bármikor, bárkinél adódhat egy olyan élethelyzet, krízis, amit nem tud megoldani és szeretne segítséget kérni egy objektív szakembertől. Erre van most lehetőség ingyenesen felnőttek számára is."

Tordáné Petrik Etelka - "Sajnos egyre több a problémás gyerek, ezért nagyon jó lehetőségnek tartom,  hogy a kesztölci gyerekek itt helyben kapnak segítséget és nem kell érte fizetni a szülőknek."

Nagyváriné Radovics Angelika - "Azt gondolom, hogy egyre több a magatartászavarral küzdő gyerek, ami sokszor nevelési problémából adódik. Ez a szolgáltatás jó lehetőség a családnak. A szülő is kérhet segítséget, objektív tanácsot, valamint a gyerekek is igénybe tudják venni a pszichológus segítségét."

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.