Kesztölc Kestúc

keresés

A Kesztölcért, a Faluért Egyesület az idén is megszervezi a gyerekeknek az Óperenciás tábort. Idén is várják azoknak az általános iskolás gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnének velünk részt venni az idei mese-táborukban! Kaland, móka, kacagás, jó levegő és alkotás! A tábor időpontja: július 4- 8.

A Facebookon ezt írják a táborról: "Idén fent leszünk a művházban és az udvaron, naponta 9-16 óráig van, ebédet kapnak a gyerkőcök. Mese játék, kézműves foglalkozások, szabadtéri játékok. A díja 12 000 forint, ha egy családból többen jönnek akkor 10 000/ fő. Június 10-én délután szülőit tartunk, aznap van a jelentkezési határidő, illetve a létszám beteléséig ( 15 főt fogadunk )"

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.