Kesztölc Kestúc

keresés

Minden diáknak, minden iskolában meg kellene adni a lehetőséget, hogy számítástechnikát tanuljon - ezzel a felhívással jelentkeztek a legnagyobb amerikai informatikai cégek. Most egy klassz tábort ajánlunk a gyerekeknek, tanuljatok meg programozni a nyáron!

Andoidos alkalmazásokat, Lego robotokat programozhatnak 7-18 éves fiatalok egy szentendrei táborban. A szervezők felhívása: 

Castrum Center, 2000 Szentendre, Paprikabíró u. 21-23.

+3630 323 8359            hello.szentendre@logiscool.com

Logiscool Szentendre

Információt kérek a szeptemberben induló kurzusokról

Általános Szerződési Feltételek

Egyhetes Programozó Nyári Táborok
június 20-július 29.
augusztus 22-29.

PROGRAMOZÁS • JÁTÉK • SPORT

Jelentkezés Nyári Táborba

Szülői nyilatkozat

Részletes tábor leírások

Táboraink egyhetesek, hétfőtől péntekig tartanak, minden nap 9-17 óráig. Érkezés 8:30-tól lehetséges.

Két helyszínt használunk: a Logiscool-t és a leányfalui Termál fürdő területét. Fél napos az adott tematikájú "szakmai" program, a másik fél napon pedig a strand területén pedagógus táborvezetőnk és animátoraink különböző érdekes, új, nemzetközi játékokkal és különböző sport programokkal várják diákjainkat. - Ellátás tízórai, ebéd és uzsonna. 

Az egy hetes tábor díja 42 000 Ft, mely tartalmazza a különböző szakmai, játék és sport programokat, a strand díját, az ellátást (tízórai, ebéd, uzsonna) és az ÁFA-t. -

Kedvezmények:
o Korai jelentkezők kedvezménye május 1-jéig: 5%
o Saját diák kedvezmény: 5%
o Testvér kedvezmény: 5%
o 2. ill. minden további hét kedvezmény: 5%
A legnagyobb összevonható kedvezmény mértéke 10%.
A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé csak a jelentkezés alapján nem áll módunkban a helyet tartani. A fennmaradó részt legkésőbb a választott tábor kezdete előtt 10 nappal kérjük befizetni. Bankszámlánk adatai: Netvisor Zrt. CIB 10700024-04684103-51100005.
Az átutalásnál kérjük, hogy a megjegyzéshez írják be a gyermek nevét. Az előlegről a jelentkezést követően haladéktalanul díjbekérőt küldünk, a végszámlát pedig a teljes összeg befizetését követően küldjük el.
- Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.