Kesztölc Kestúc

keresés

A Művházban együtt szurkolhatunk a magyar csapatért. Közös meccsnézés mellett extra: a Kesztölc.hu számára a Fociclub.hu szolgáltat napi összefoglalókat!

Közös meccsnézés a művházban, eredmények és összefoglalók a kesztölciek szája íze szerint: ezt kínálja a Fociclub.hu és a Kesztölc.hu együttműködése. Pauler Attila, az oldal tulajdonosa, kesztölci barátunk elmondta, hogy a közös meccsnézésre hölgyeket is várnak, közös, családias hangulatú szurkolásra készül. Attila azt is jelezte, hogy az Olimpia idején hasonló közösségi programot tervez.

Bíztassuk együtt a magyar csapatot innen Kesztölcről, a Művházból! Időpontok:

Június 14, kedd 18h 
Június 18. szombat: 18h
Június 22, szerda: 18h

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.