Kesztölc Kestúc

keresés

Az írás megjelenése óta hivatalos: nem változik a menetrend. Cikkünk, a Volán levelével.

Egyre többet és többféle dolgokat mondanak, hogy mi is lesz a Kesztölc – Budapest – Kesztölc autóbusz járattal. Sokunkat érint, és a többség azt mondja, nem kellene semmit változtatni, úgy jó ahogy most van a jelenlegi menetrend: szerintem is!ú

Sajnos azonban a Volántól konkrét választ nem igazán kapnak az emberek. Állítólag van egy hivatalos levél ami megjelent, s amiben olvasható hogy változás lesz a menetrendben. Bár a kesztölci honlapon volt már egy  írás  miszerint a Volán azt írta nem terveznek változást, az emberekben nagy a bizonytalanság, a félelem és a jogos düh, hogy megint felettük-helyettük döntenek olyan dologról, ami őket érinti. Sokan tiltakozást, aláírásgyüjtést terveznek, sőt, radikálisabb megmozdulásokat is, ha változtatnak a jelenlegi menetrenden. Annyi bizonyos, hogy visszafejlődés lenne bármilyen változtatás, ez így jó ahogy van.

Sokan – jogosan – azt mondják, a Volánnak kellett volna lakossági fórumot tartani ebben a témában, elvégre demokrácia van (?) és jó lenne ha tényleg konkrét és őszinte választ kapnának az emberek, hogy valóban terveznek e változtatást ebben a témában,s ha igen milyen mértékben, hogyan? Ritkítják a járatokat, összevonják, vagy átalakítják az útvonalat ?

Nekünk, utasoknak a jelenlegi állapot a jó. Nem szeretnénk semmiféle változást, főleg nem a fejünk felett, helyettünk, rólunk.

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.