Kesztölc Kestúc

keresés

Kesztölc és a Pilis szerelmeseinek fogjuk kínálni a környékbeli termelők termékeit a webshopban. Mézet, borokat, szörpöket, kézműves termékeket, helyi kiadványokat lehet majd vásárolni itt, a Kesztölc.hu oldalon.

Januártól itt is kaphatóak lesznek a Szivek Pince borai, kesztölci méhészek mézei, a Pilisi Levendula szörpjei és szappanjai. Lehet majd tortát rendelni az Erika Cukrászdától a webshopon keresztül. Megvásárolhatják helyi festőink, kézműveseink műveit is. A környékről szóló túrakalauzokat és a Kesztölc történetéről készült könyveket is meg lehet majd itt vásárolni. Az első magyar falusi webshopban lehet átutalással, vagy utánvéttel is fizetni, a termékeket futárszolgálat kézbesíti majd.

A Webshop minden kesztölci és környékbeli termelő, kézműves és művész számára nyitott lesz. Elsősorban olyan termékeket fogunk értékesíteni, amik nem romlandóak. A Webshopot a Kesztölci Borklub üzemelteti, gondoskodik az oldal frissítéséről, a termékek kiszállításáról. A Webshop a Kesztölc.hu oldal részeként jelenik majd meg.

A webshop technikai kerete elkészült. Most szerződünk az eladókkal, fényképezzük az első termékeket. A webshop 2017 januárjában indul.

Ha Önnek olyan terméke van, amit szeretne a webshopban értékesíteni, és az árusításhoz rendelkezik a szükséges engedélyekkel, írjon Nyírő Andrásnak, az andras.nyiro@gmail.com címre.

A kesztölci termelőket nem áltatjuk hatalmas forgalommal és gyors meggazdagodással. Az a célunk, hogy a falu iránt érdeklődőknek egy helyen megmutassuk a helyi termelők kínálatát, és a kesztölci termelőknek egy további lehetőséget adjunk termékeik értékesítésére. 

Borítókép: Kara István fényképe

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.