Kesztölc Kestúc

keresés

Az Önkormányzat vételi ajánlatot kapott a Cseresnyéshát melletti területeinek egy részére. A testület egyhangúan elfogadta, hogy ha ez a tranzakció megvalósul, akkor a befolyó összeget a régóta várt járda építésére kell fordítani.

12 millió Ft többlettel zárta a tavalyi évet a Kesztölci Önkormányzat. 2017-ben így összesen 267 millió Ft-tal gazdálkodhatunk. Vöröskői István polgármester a testületi ülésen elmondta, hogy a költségvetés így is feszített, szoros. Még mindig van az Önkormányzatnak adókintlévősége, de már csak egy olyan tartozása van, amit az Önkormányzat vitat, és nem szándékozik teljesíteni.

Idén sor kerülhet az óvoda és az Önkormányzat közötti útszakasz mellett járda és gyalogoshíd elkészítésére is. Az Önkormányzat vételi ajánlatot kapott a Cseresnyéshát melletti területeinek egy részére. A testület egyhangúan elfogadta, hogy ha ez a tranzakció megvalósul, akkor a befolyó összeget a régóta várt járda építésére kell fordítani.

A testületi ülésen elfogadták Siska Gábor beszámolóját a falugondnoki munkáról és az Önkéntes Tűzoltók tevékenységéről.

Borítókép: Kara István fényképe

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.