Kesztölc Kestúc

keresés

Csütörtöktől vasárnapig tart Budapesten az Utazás kiállítás. Kesztölc az esztergomi és a dorogi standon is képviselteti magát. Vöröskői István polgármester mindkét standot felkereste.

Az Utazás kiállítás az ország legnagyobb turisztikai seregszemléje. Csütörtökön és pénteken szakmai napot tartanak, a hétvége a nagyközönségé. Azért is fontos a kiállítás, mert sokan itt döntik el, hogy hová utaznak a nyáron.

Térségünkben két turisztikai szövetség is működik. Az esztergomi és a dorogi szervezet is idén először jelenik meg önálló pulttal az Utazás kiállításon. Kesztölc mindkét standon jelen van: az Önkormányzat az Esztergomi TDM tagja, a Kesztölci Borklub mindkét szervezetben képviselteti magát.

Az Esztergomi TDM a város és környékét bemutató kiadvánnyal jelentkezik a kiállításon. Az igényes útikönyvet Balogh Tamás írta, akit Kesztölcön jól ismerünk, hiszen Ő írta a Kesztölc útikönyvet, és idén már másodszor szervezi nálunk a Pilisi Tavaszi Futónapot.

A Dorog és Térsége Turisztikai Szövetség innovatív, izgalmas szolgáltatással lépett ki a piacra. Azt érzékelik, hogy a nagy nyári fesztiválok ellaposodtak, és ezért újítani kell a turisztikai piacon. Helyi termelőkkel összefogva kialakították a Piknik kosarukat. Ez a térségünk ízeit, különlegességeit összegyűjtő kosár, amit több helyen is árulnak. A dorogiak ehhez egyedi élménycsomagokat is kínálnak. Például az érdeklődő csoportoknak egész napos programot szerveznek Kesztölcön, és a nap végén átadják a Piknikkosarat.

Kesztölc az esztergomi és a dorogi standon a Kesztölc útikönyvvel, valamint a Szivek Pince és a Pilisi Levendula termékeivel, ismertető füzeteivel van jelen.

Fotó: Jónásné Gerstner Zsuzsa valamint Dorog és Térsége TDM

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.