Kesztölc Kestúc

keresés

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is festőtábort tervez a kesztölci művelődési ház Tóth Tibor festőművész vezetésével.

 

Tavaly közel harmincan vettek részt az egyhetes festőtáborban, felnőttek és gyerekek vegyesen. Már akkor jelezték a tábor résztvevői, hogy idén is szeretnének velünk tartani, ha lehet, még nagyobb létszámban.

Így idén két hétre tervezzük az alkotótábort. Az első hét: 2017. július 3-tól július 7-ig, a második hét július 10-től 14-ig tart majd, az előző évhez hasonlóan reggel 9 órától 12-ig.

A részletes tájékoztatót a tábor időpontja előtt közzétesszük a honlapon, a képújságban és a hirdetőtáblákon.

Arra kérjük a táborban részt venni szándékozó gyerekeket és felnőtteket, hogy részvételi szándékukat jelezzék előre a művelődési ház telefonszámán: 06-33-555-587, vagy e-mail címén: muvhaz@kesztolc.hu legkésőbb 2017. június 23-ig.

BorÍtókép: Tóth Tibor: Klastrompuszta ( 60x80 olaj )

 

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.