Kesztölc Kestúc

keresés

Végre beköszöntött a tavasz, ami azzal is együtt jár, hogy megnövekszik az igényünk a friss levegőn való mozgásra. A Barangoló Kalandorok, az újonnan megalakuló Kerékpáros Szakosztály és a Dorogi Futókör szeretettel várja mindazokat, akik szívesen lennének jó társaság tagjai és vennének részt közös sporteseményeken.

Barangoló Kalandorok
Az Eötvös József Általános Iskola turisztikai szakköre azzal a céllal jött létre, hogy a tanulókat családtagjaikkal együtt kimozdítsák a szürke, rohanó hétköznapokból, és bebarangolják lakóhelyük környékét, felfedezzék az őket körülvevő természet szépségeit.

Meghódították a Getét, a Mókus-hegyet, Klastrompusztát, tavaly pedig Erdélybe látogattak el és felfedezték Parajd és Korond környékét. Szombaton Piliscsévre, az Eszperantó-forráshoz túráztak. A mintegy 7,5 km-es kiránduláson szép számmal vettek részt kicsik és nagyok, akik egyaránt jól érezték magukat. A következő szervezett programjuk április 22-én a Nyergesi teljesítménytúra lesz.

A kirándulásokról Horváth Magdolna, a szakkör vezetője tud felvilágosítást adni, vagy a www.eotvosdorog.hu weboldalon érhetők el az információk.

Kerékpáros Szakosztály
A legfiatalabb szakosztály még csak április elején fog megalakulni, de már várják az érdeklődőket és a leendő tagokat. Szeretnék összefogni a környék kerékpáros társadalmát, legyen szó olyanról, aki eddig csak a boltba járt le bicajjal egészen azokig, akik versenyeken indulnak.

A cél, hogy havi egy közös bringázást szervezzenek, amin jól érzi magát mindenki, ezzel is népszerűsítve ezt a sportot.

Az érdeklődőknek Farda Zsuzsa tud információkkal szolgálni, aki a dorogibringa@gmail.com-ra várja a kérdéseket.

Dorogi Futókör
Az egyre nagyobb taglétszámmal rendelkező szakosztály folyamatosan jelen van a város életében kisebb-nagyobb rendezvényekkel és a heti 4 (hétfőtől-csütörtökig) közös edzésével. A futások a Buzánszky Jenő Stadion elől indulnak 18 órakor. Szeretettel várják a sport szerelmeseit, folyamatosan indítanak kezdő futóedzéseket is azoknak, akik csak most határozták el magukat a mozgásra.

dorogi.futokor@gmail.com email-címen lehet Sárdi Tamás szakosztály vezetőt keresni, aki készséggel válaszol a feltett kérdésekre.

Borítókép: A Barangolók Cséven

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.