Kesztölc Kestúc

keresés

Május 13-án szombaton délelőtt 10 órakor startol az esztergomi bazilika elől, majd körülbelül 1500 kilométernyi tekerés után, május 27-én szombaton 18 órakor ér célba az óbudai Fő térre

Az akcióval a sclerosis multiplex-re szeretné felhívni a figyelmet Ternován Zoltán aki maga is küzd a betegséggel.Zoltán abban hisz, hogy az SM ellen nem feltétlenül csak gyógykezeléssel lehet küzdeni, hanem aktív életmóddal és pozitív életszemlélettel kell együtt élni vele.

 

Ternován Zoltán 2017-es kerékpáros országkerülésének útvnalterve

A részletes útvonalterv a képre kattintva megtekinthető, illetve május 13-tól még pontosabban elérhető lesz a Te se add fel! egyesület Facebook oldalán. Ugyanitt napi többszöri híradás és élő bejelentkezések lesznek láthatóak a tekerés két hete alatt.

Az út során bárki csatlakozhat hozzá bármilyen távra akár menet közben, akár megállópontjain. Annak ellenére, hogy az útitervhez időben is szigorúan tartania kell magát, ha valaki tekerés közben szegődik mellé, ő igazodik támogatójának tempójához, hiszen elsődleges célja éppen az, hogy a sportolástól − aggályaik vagy mozgáskorlátozottságuk miatt − tartózkodó betegeket inspirálja. 

 

Képtalálat a következőre: „te se add fel”

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.