Kesztölc Kestúc

keresés

Tavaly Pilisi Bringanapot szerveztek, idén klubot alapítottak a dorogi kerékpárosok. Farda Zsuzsát Minczér Heni kérdezte.

Március végén 15 lelkes kerékpáros megalakította a Dorogi Kerékpáros Klubot. Az alapító tagok között vannak hegyi bringások, országútisok, túra kerékpárosok is, így széles látókörű klubélet van kialakulóban.

Az első összejövetelen megbeszéltük azokat az irányvonalakat, amerre haladni szeretnénk,ilyenek a tagok toborozása, tagdíj fizetés, megjelenés, kommunikáció. A névválasztásra szavazást írtunk ki, aminek eredménye: Dorogi Kerékpáros Klub

Hamarosan elkészül a logónk is, és tervezzük a csapatösszetartáshoz elengedhetetlen póló kivitelezését is.

A második megbeszélésünk fő témája a leendő klub tagok bevonása volt, ami egy Facebook oldal létre hozásával kezdődik, szintén Dorogi Kerékpáros Klub névvel található meg.

Beszéltünk programokról, rendezvényekről. Legelőször elmegyünk egyet bringázni jövő héten a Kerek-tóhoz, ahol még jobban összerázódunk és az első, mindenki részére szervezett kerékpártúra részleteit kidolgozzuk. Ennek a túrának az időpontja április 30. vasárnap. Már be lehet írni a naptárakba, és kezdheti mindenki felkészíteni a kerékpárját és saját magát egy kb. 30 km-es könnyű kis bringázásra.

Tagjaink közé várunk minden kesztölcit is, aki szeret kerékpározni, és szeret egy jó kis közösségbe tartozni!

Elérhetőségünk: dorogibringa@gmail.com +36/30-282-01-48

Borítókép: a Pilisi Bringanap résztvevői Kesztölcön

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.