Kesztölc Kestúc

keresés

Személyes dokumentumokat is szétszórt Vörösvár mellett a szabálysértő, ennek alapján kapták el. A Várkapu.info beszámolója.

Egy budapesti lakos kommunális hulladékot rakott le illegálisan a Pilisvörösvárról Pilisszántóra vezető út mellett, a Vízmű védőterületének bejáratánál, amelyben a városi közterület-felügyelők személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat is találtak.

A pilisvörösvári közterület-felügyelők egy június 8-i lakossági bejelentés alapján tartottak helyszíni szemlét, ami után a beazonosított budapesti lakos ellen a hulladékgazdálkodásra és a köztisztaság megóvására vonatkozó szabályok megszegése miatt Pilisvörösvár Jegyzője eljárást indított. A vorosvarihirek.hu tudósítása szerint a szemetet illegálisan lerakó személy magas összegű bírságot kapott.

Tekintettel a nagy melegre, valamint a további környezetszennyezés megelőzése érdekében a pilisvörösvári polgármesteri hivatal gondoskodott a hulladék elszállításáról.

Borítókép: Vorosvarihirek.hu

 

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.