Kesztölc Kestúc

keresés

A Balassa Gazdasági Szakközépiskola rendkívüli felvételi eljárást hirdet nyolcadik osztályosok részére szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzésekre.

Felhívjuk a nyolcadik osztályos tanulók és szüleik figyelmét arra, hogy iskolánk pótfelvételi eljárást hirdet az alábbi ágazatokon és szakmában a be nem töltött tanulói helyek feltöltésére:

KódszakmacsoportMegjegyzés
0022szakgimnázium

 

 

kereskedelem ágazat

 

kereskedelem- marketing, üzleti adminisztráció

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a négy év elvégzése után a kereskedelem- marketing, üzleti adminisztráció szakterületen iskolánkban vagy szakirányú felsőfokú intézményben szeretnének továbbtanulni, vagy kereskedelmi vállalkozások működésével kapcsolatos munkát végeznének (beszerzés, értékesítés, ellenőrzés, adatszolgáltatás).

 

Érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Eladó

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása.

0024szakgimnázium

 

 

vendéglátóipar ágazat

 

vendéglátás-turisztika

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a négy év elvégzése után a vendéglátóipar ágazatban,  vendéglátás-turisztika szakterületen  iskolánkban vagy szakirányú felsőfokú intézményben szeretnének továbbtanulni, vagy vendéglátó egységek üzleti tevékenységét végeznék (árubeszerzés, raktározás, termelés, érékesítés szervezése, irányítása, ellenőrzése).

 

Érettségi vizsga keretében megszerezhető szakképesítés: Pincér

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása..

0028szakközépiskola

 

vendéglátás-turisztika

pincér szakma

Azoknak a tanulóknak a jelentkezését várjuk, akik a pincér szakmát szeretnék tanulni, vendéglátó egységekben felszolgálnának.

 

A képzési idő 3 év.

Választható idegen nyelvek: angol vagy német, az általános iskolában tanultak folytatása.

 

Jelentkezni a felhívás végén letölthető adatlap kitöltésével és beküldésével lehet! (Az adatlap letölthető a “Közzététel, nyomtatvány – nyomtatványok tanulóknak” menüpontból is!)

A felvételi eljárás ideje: 2017. május 8 – 2017. május 19.

Jelentkezési lap:

JELENTKEZÉSI LAP_pótfelvétel_2017

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.