Kesztölc Kestúc

keresés

A bajnai túrán 3 távon lehet indulni. 5-14-26km-en nevezhet aki szeretne. Belkovics Krisztián mesél nekünk egyesületükről.

Az egyesület 2014 év végén alakult. Célja, hogy megismertesse Bajna környékét és megszerettesse a természetet az emberekkel. Vannak direkt gyerekeknek is tervezett kirándulások,amiken akár a legkisebbekkel is részt vehetnek az érdeklődők.Az utolsó rendezvényükön több mint 200-an túráztak együtt. A túrák időpontjait a facebook oldalukon bárki megtekintheti. A kirándulásokon ingyenes a részvétel, a teljesítménytúrákon a nevezésért fizetni kell, viszont aki teljesíti a kijelölt távot kitűzőt, a túra közben pedig frissítőt kap.

Krisztián mindig is szeretett kirándulni, aztán tavalyelőtt részt vett első teljesítménytúráján a Bajnai egyesület szervezésében. Ugyan az a túra lesz most amin Ő is megkedvelte a túrázást,természetjárást. Ő lett az egyesület vándorkupájának első tulajdonosa, amit minden évben a legaktívabb taguk kap meg. Legbüszkébb a Vérkör teljesítésére. Ez egy 77km-es túra a Vértes Hegységben. Leghosszabb túrájára most készül. Ez a Kinizsi 100, mely Kesztölcöt is érinti. A Borklub várni fogja a résztvevőket egy kis frissítővel, mint már tavaly is.