Kesztölc Kestúc

keresés

Szőkéné Kara Réka kozmetikus mestert mindannyian ismerjük, most Makovics János mutatja be Kesztölc kozmetikusát

Szőkéné Kara Réka vagyok dorogi lakos férjezett és egy drága kislány anyukája. 1997-ben végeztem Tatán kozmetikusként és még abban az évben nyitottam meg a  Réka Szépségszalonomat Kesztölcön, immár 20. éve....

Nagy boldogság, hogy már a régi kedves vendégek gyermekeiket is szépíthetem a kozmetikámban. Legbüszkébb a mester vizsgámra vagyok, amit 2004-ben szereztem meg. Folyamatosan járok kongresszusokra, Ilcsi tanfolyamokra, több újságban adtam már szépségtanácsadást, arcápolással kapcsolatban. Nagy öröm számomra, hogy mai napig nagyon sok vendégemmel baráti kapcsolat alakult ki.

Egyedül dolgozom, mint kozmetikus nincs alkalmazottam, eddig 3 tanuló volt nálam nyári gyakorlaton. Idén májustól Dorogon is dolgozom, mint sminkes egy esküvői ruhaszalonban. Ezt nagy kihívásnak érzem, hisz itt a leendő menyasszonyokkal csak a próbasminkelésnél találkozom, nem ismerem őket személyesen...azt hiszem ez egy igazi feladat, hogy megszépítsem őket a nagy napra. 

Kozmetikában dolgozom Kesztölcön a Szent István utcában, házhoz csak fülbelövéssel megyek a kisbabákhoz, de már előfordult, hogy gyantázni vagy rendkívüli esetben masszírozni, szempillát festeni elmentem házhoz is.mSzolgáltatásaim között szerepel az arc, dekoltázs, hátkezelések, tinikezelések fiúknak és férfiaknak is arckezelések,  szempilla szemöldök festése, formázása, cellulit kezelés, gyantázások, szőkítések, masszázsok,  sminkelések, fülbelövések.

Figyelemmel kísérem az aktuális trendeket, újdonságokat, hatóanyagokat, szépségtrendeket. Távolabbi terveim között szerepel Dorogon is kozmetikus mesterként helytállni és több tanfolyamon való részvétel.

Olvasta már?