Kesztölc Kestúc

keresés

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy a CBA épületében lesz az új automata, és várhatóan augusztus végétől, szeptember elejétől már üzemelni fog.

A megállapodás értelmében az Önkormányzat havi 70 000 Ft-t fizet az üzemeltetőnek az automata fenttartásáért. Ez az összeg akkor csökken 40 000 Ft-ra, ha az automata használata havi 500 alkalom fölé emelkedik. Vöröskői István polgármester ezért arra kéri az új automata használóit, hogy éljenek azzal a lehetőséggel, hogy havonta kétszer ingyen vehetnek ki pénzt az automatából.

Az automata a CBA épületében belül lesz, ezért csak a bolt nyitvatartási idejében lehet majd használni. Vöröskői István azt is elmondta, hogy keresik a kültéri automata felállításának a lehetőségeit is.

Az automata feltöltését a CBA végzi, ezért várhatóan nem fog előfordulni az a probléma, amit korábban a Duna Takarék automatájával kapcsolatban sok kesztölci tapasztalt, hogy elfogyott a pénz az automatából.

A Duna Takarék bankjegy automatáját július 1-jén állította le az üzemeltető, arra hivatkozva, hogy az automata fenttartása veszteséges. Az Önkormányzat most nem bankkal, hanem automaták üzemeltetésével foglalkozó ATM POINT Szolgáltató kft. társasággal állapodott meg. 

Borítókép: Deák Jozer, Flickr

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.