Molnár Dávid 23 éves, kesztölci hobbifotós. A képein keresztül szeretné bemutatni a környék természeti értékeit és felhívni a figyelmet azok megóvásának fontosságára.
 

A Pilis és a kesztölci dombok rengeteg ritka és védett növénynek, rovarnak és főleg madárfajnak adnak otthont, amik mellett hajlamosak vagyunk elrohanni a hétköznapokban. Érdemes megállni néha és figyelni kicsit a minket körülvevő élővilágot.

Sokszor el sem kell hagyni a falut, hogy megpillantsuk ezeket a természet adta szépségeket. Dávid képeinek többsége Kesztölc belterületén, vagy annak közvetlen közelében készült.

Dávid azt tervezi, hogy márciusban védett természeti növényeket fog fényképezni, a sorozatunk hamarosan folytatódik!

Olvasta már?

Bihari Pétert kitüntette a Műegyetem

Bihari Péter Kesztölcön született, és itt is él. A Budapesti Műszaki Egyetemen oktat. Az Egyetemi Ifjúságért és a Műegyetem kiváló oktatója díjjal jutalmazták munkáját.

A Kis Herceg Esztergomban

Péntektől kezdődik a várszínházi szezon: A kis herceget pénteken és szombaton a Mindszenty színjátszó csoportja adja elő!

A Volán menetrendhez igazítják a KNYKK járatait

A kesztölciek levelei meghallgatásra találtak, megszületett a megoldás a módosított Volán-menetrend ügyében. A KNYKK járatait igazítják az új menetrendhez. Megvizsgálják a Kesztölc-Dorog-Esztergom körjáratat megvalósíthatóságának a lehetőségét is.

Tűzgyújtási tilalom az egész orszagban

2017. 06 20-tól az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága az egész országra kiterjedő tűzgyújtási tilalmat rendelt el, amely visszavonásig érvényes.