Molnár Dávid 23 éves, kesztölci hobbifotós. A képein keresztül szeretné bemutatni a környék természeti értékeit és felhívni a figyelmet azok megóvásának fontosságára.
 

A Pilis és a kesztölci dombok rengeteg ritka és védett növénynek, rovarnak és főleg madárfajnak adnak otthont, amik mellett hajlamosak vagyunk elrohanni a hétköznapokban. Érdemes megállni néha és figyelni kicsit a minket körülvevő élővilágot.

Sokszor el sem kell hagyni a falut, hogy megpillantsuk ezeket a természet adta szépségeket. Dávid képeinek többsége Kesztölc belterületén, vagy annak közvetlen közelében készült.

Dávid azt tervezi, hogy márciusban védett természeti növényeket fog fényképezni, a sorozatunk hamarosan folytatódik!

Olvasta már?

Merre tovább Kesztölc SE?

Miután lemondott a Kesztölc SE vezetősége, Vöröskői István polgármester megbeszélésre hívta a kesztölci sportbarátokat. A megbeszélésen mindenki egyetértett abban, hogy az 1943-ban alapított, több, mint 70 éves egyesületnek van jövője.

Kínok-kínja kerékpárverseny

Izgalmas, küzdelmekkel teli versenyre vágysz? A már jól megszokott, hagyományos útvonalon várnak Rád a kihívások, rövid és hosszú távon egyaránt.

Támogatói est

Családias hangulatban zajlott az önkormányzat támogatóinak estje. A rendezvényen spontán ünnepléssel zárult, a mocsonoki és felsőkirályi zenészek a Pávakörrel közösen énekeltek, zenéltek, táncoltak.

Dorog Anno: Lehoczki Dáviddal beszélgettünk

Dávid a Dorogimedence.hu portál és a Dorog Anno Facebook oldal szerkesztője. Igazi lokálpatriótaként Dorogi barangolások címen több hónapja ír cikkeket érdekes, izgalmas dorogi helyekről. Nyírő András interjúja

Kesztölc, Dorog, Lábatlan: közös túrasorozat

A Hódító Túrák Kesztölc, Dorog és Lábatlan közös jelvényszerző túrasorozata, amelynek első állomása Dorogon lesz, május 13-án. Aki mindhárom túrán részt vesz, fém jelvényt szerez.