Tavaly karácsonykor virágzott az eper, a leghidegebb és a legmelegebb hőmérséklet között majdnem 60 fok különbség volt. Összefoglalónk 2017-ről a Dorog-Esztergom Időjárása portál adatai alapján

A környékünk időjárásával foglalkozó kiváló portál adatai szerint a környékünkön a leghidegebb hőmérsékletet Dorogon mérték. Január 8-án -21.6 fok volt a városban. 

Ennél majdnem 60 fokkal volt melegebb Sárisápon augusztus 4-én. Ekkor 37,7 fokot mértek. 

A legvastagabb hó még véletlenül sem télen esett, április 19-én 8 centi vastag hó esett Dorogon.

Az év utolsó napjai csapadékosan telnek el, szombaton melegfront érkezik, melynek következtében az új évet 10 fokos értékekkel kezdjük! 

Borítókép: Lekli Szabolcs fényképe

 

Olvasta már?

Gyorsforgalmi út: a kesztölciek kérdései

Az R11-es út terveivel kapcsolatos fórum előtt összefoglaljuk a Kesztölc-Kestúc Facebook-csoportban felmerült és az e-mailben érkezett kérdéseket, észrevételeket. Ezeket a felvetéseket e-mailben is eljuttatjuk a fórum szervezőinek.

Esztergom-BP: 62 perc

Május 20-tól az új menetrend szerint a gyorsított személyvonatok esetében 62 percre csökken a menetidő, amely a felújítás előtt 88 perc volt.

Napelemes rendszer kivitelezési akció

Az évi 3800kW áramot termelő rendszert 1.170.000Ft bruttó áron kínáljuk. Ez tartalmazza a rendszer teljes költségét, szereléssel, engedélyeztetéssel. Részletek: Makovics Zoltán 0670/3379157

Kesztölc: 1458-an szavaztunk

Közel 1500 kesztölci szavazott az április 8-i országgyűlési választáson. A legtöbben Dr. Völner Pálra és a Fideszre szavaztak.