Milyen helyi programokat támogasson a megye jövőre? A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe, segítsük a szervezők munkáját!

Kitöltöm a kérdőívet!

A Megyei Önkormányzat rendezvénysorozat indítását tervezi. Támogatnak majd helyi közösségi- és szabadidős programokat. A tervek szerint lesznek olyan rendezvények is, melyek a kulturális és természeti örökség megismertetését segítik. 

A kezdeményezés részeként térségi-megyei közösségi rendezvényeket is szerveznek. A tervek szerint a hagyományalapú tudás erősítésére épülő akciókat is megvalósítanak.

Kérjük, töltse ki a kérdőívet, hogy a kesztölciek véleménye, szempontjai hangsúlyosan szerepeljenek a rendezvénysorozat kialakításában.

Borítókép: Somorjai Ede fényképe

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!