A Kesztölc SE csütörtökön játssza utolsó hazai meccsét Mogyorósbánya ellen. A tét a megye III bajnokság második helye. Csapatunk jó formában van, minél több szurkolót várnak keddre a Művházba. Bakos Györggyel beszélgettünk.

Kik fognak játszani a Kesztölc SE csapatában Mogyorósbánya ellen?

Részünkről most áll fel a csapat, de úgy néz ki, hogy Kara Zoltán, Kochnyák Sándor, Kochnyák Tamás, Kovács Pál, Teicht Zsolt, Vereckei Gábor, Bakos György. A végleges csapatot aznap, a formák alapján állítjuk össze a cserékkel együtt.

HelyezésCsapatJátszottNyertDöntetlenVesztettPontszám
1TATABÁNYA44008
2LÁBATLAN43016
3KESZTÖLC42115
4TARJÁN42115
5DÁG42024
6MOGYORÓSBÁNYA42024
7ÁCS II.40040
8ANNAVÖLGYI BÁNYÁSZ SE40040

Mi a meccs tétje?

Mogyorósbányával játszunk és a tét valószínű a 2. hely. Ez az i9dény utolsó hazai meccse. Még egyszer mi utazunk Annavölgybe még karácsony előtt. Az első helyre (99%) Tatabánya igyekszik.

Milyen formában van a csapatunk?

A csapat rendkívül jól zárja így is az őszi bajnokságot, jól összekovácsolódtunk és eddig mindenki vállalta a játékot, ha arról volt szó késő esti időpontokban is!

Mik a terveitek?

A tavaszi szezonban is szeretnénk ilyen jól szerepelni, de nehéz lesz, mivel "meglepetés csapatnak" számítottunk az őszi szezonban, így mindenki jobban fog ránkkészűlni. A lejátszott meccsek alapján Kara Zoltán és Teicht Zsolt is előkelő helyen van az egyéni ranglistán. Kochnyák Sándor a kevesebb játszott meccsek miatt hátrább áll, bár a %-os értékelése neki is figyelemreméltó.

Szervezőként hogy látod az Asztalitenisz Szakosztály helyzetét a Kesztölc SE-ben?

Még mindég nyomaszt az anyagi támogatások hiánya, de keressük a lehetőségeket (szponzor, támogatások a szerelések, labdák és hálók beszerzéséhez).