Adónk 1%-ának felajánlásánál négy kesztölci egyesület közül is választhatunk. Támogassuk őket, jó ügyekért dolgoznak.

Az adóbevallásnál meghatározhatjuk, hogy adónk 1%-át melyik egyesületnek ajánljuk fel. Ha erről nem rendelkezünk, akkor ez az összeg a központi költségvetésbe kerül. Akkor is rendelkezhetünk adónk 1%-áról, ha bevallásunkat a NAV készíti el. Adónk 1%-ának felajánlásánál az alábbi kesztölci egyesületek közül választhatunk:

Kesztölci Önkéntes Tűzoltó Egyesület, adószám: 18603990-1-11

Kesztölci Sport Egyesület, adószám: 19889775-1-11

Kesztölcért, a Faluért Egyesület, adószám: 18613937-1-11

Kesztölci Családi Bölcsőde Közhasznú Egyesület: 18615197-1-11

(A Kesztölci Borklub és a Virágzó Kesztölc Egyesület jövőre lesz közhasznú, akkor tudnak majd 1%-os felajánlást fogadni.)

Egyesületeink fontos szerepet töltenek be Kesztölc életében. Kis közösségeket tartanak össze, lelkesedésük, odaadásuk sokat tesz hozzá ahhoz, amit Kesztölcként szeretünk.

A kesztölci egyesületeknek komoly támogatást jelent az adófelajánlás. Egyesületeink a tagok önkéntes munkájával, a kesztölciek felajánlásaiból, önzetlen hozzájárulásából, önkormányzati támogatásból és pályázati forrásokból finanszírozzák működésüket. 

Önkéntes tűzoltóink gyakorlatonImage result for kesztölc önkéntes tűzoltókA Kesztölc SE edzése
Image may contain: 2 people, grass, outdoor and natureA Templomi Kórus a Kesztölcért, a Faluért Egyesület a Rózsafüzér kiállítás megnyitójánImage result for kesztölcért a faluért

Borítókép: ifista tűzoltóink parancsnokukkal, Siska Gáborral

Olvasta már?

Iskolai beiratkozás

Az idei elsősök szüleit április 12-13-án várják a Kesztölci Kincses József Általános iskolában.

Először győztek asztaliteniszezőink Búcs ellen

A Zöld Ördögök: Bakos György (5 győzelem), Hertlik András (4 győzelem), Kara Jánosné, Motoros Erika (1 győzelem), Kochnyák Sándor (5 győzelem), Kochnyák Tamás (6 győzelem), Kovács Pál (6 győzelem), Vereckei Gábor (5 győzelem).

Kesztölc az Országos Értéktár Konferencián

Érték-közösség címmel országos szakmai konferenciát rendeznek Lakitelken, Radovics Istvánné alpolgármester asszonyt kérték fel arra, hogy a kesztölci jó gyakorlatokat bemutassa.