Tatabánya ellen Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás küzdöttek, Bakos György beszámolója

27-én, kedden mérkőztek meg asztaliteniszezőink a bajnokságban magasan kiemelkedő tatabányai csapat ellen.

Az őszi fordulóban, elszenvedett 9:1-es vereség után, csapatunk igyekezett úgy felkészülni, hogy nagyobb ellenállást tudjunk tanúsítani és ne adjuk könnyen magunkat. Ez (számunkra is váratlanul) olyan jól sikerült, hogy a 6:4-es végeredmény már-már felér egy győzelemmel. A csapatból senki nem volt csalódott az eredménnyel.

A mérkőzés a páros küzdelemmel kezdődött és a Kochnyák Sándor-Kara Zoltán páros 3:1-es eredménnyel nyitotta az összecsapást. A továbbiakban Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, és Kovács Pál is begyűjtött egy-egy győzelmet.

Tatabányai ellenfeleink is elismerték, hogy nem számítottak ekkora ellenállásra.

A csapatot: Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás képviselték, köszönjük!

Olvasta már?

Nyári táborok a környéken

Festőtábor Kesztölcön, kalandtábor és programozás Esztergomban, sport- és játéktáborok Dorogon: szép kínálatból válogathatunk.

Gyorsforgalmi út: a kesztölciek kérdései

Az R11-es út terveivel kapcsolatos fórum előtt összefoglaljuk a Kesztölc-Kestúc Facebook-csoportban felmerült és az e-mailben érkezett kérdéseket, észrevételeket. Ezeket a felvetéseket e-mailben is eljuttatjuk a fórum szervezőinek.