Tatabánya ellen Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás küzdöttek, Bakos György beszámolója

27-én, kedden mérkőztek meg asztaliteniszezőink a bajnokságban magasan kiemelkedő tatabányai csapat ellen.

Az őszi fordulóban, elszenvedett 9:1-es vereség után, csapatunk igyekezett úgy felkészülni, hogy nagyobb ellenállást tudjunk tanúsítani és ne adjuk könnyen magunkat. Ez (számunkra is váratlanul) olyan jól sikerült, hogy a 6:4-es végeredmény már-már felér egy győzelemmel. A csapatból senki nem volt csalódott az eredménnyel.

A mérkőzés a páros küzdelemmel kezdődött és a Kochnyák Sándor-Kara Zoltán páros 3:1-es eredménnyel nyitotta az összecsapást. A továbbiakban Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, és Kovács Pál is begyűjtött egy-egy győzelmet.

Tatabányai ellenfeleink is elismerték, hogy nem számítottak ekkora ellenállásra.

A csapatot: Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás képviselték, köszönjük!

Olvasta már?

Belterületi vadászat

Hatósági engedélyezés alapján kárt okozó vad elejtése várható Kesztölc teljes belterületén 2019. február 28. közötti időszakban, 18:00 és 06:00 óra között.

Eltűnik a bükkös klíma erdeinkből

1961-ben Magyarország területének 5%-a volt bükkös klímába sorolható, 2010-re ez a szám 2%-ra csökkent. Az előrejelzések szerint pedig a bükkös klíma a 2041-2071 közötti időszakra teljesen eltűnik.