Tatabánya ellen Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás küzdöttek, Bakos György beszámolója

27-én, kedden mérkőztek meg asztaliteniszezőink a bajnokságban magasan kiemelkedő tatabányai csapat ellen.

Az őszi fordulóban, elszenvedett 9:1-es vereség után, csapatunk igyekezett úgy felkészülni, hogy nagyobb ellenállást tudjunk tanúsítani és ne adjuk könnyen magunkat. Ez (számunkra is váratlanul) olyan jól sikerült, hogy a 6:4-es végeredmény már-már felér egy győzelemmel. A csapatból senki nem volt csalódott az eredménnyel.

A mérkőzés a páros küzdelemmel kezdődött és a Kochnyák Sándor-Kara Zoltán páros 3:1-es eredménnyel nyitotta az összecsapást. A továbbiakban Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, és Kovács Pál is begyűjtött egy-egy győzelmet.

Tatabányai ellenfeleink is elismerték, hogy nem számítottak ekkora ellenállásra.

A csapatot: Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás képviselték, köszönjük!

Olvasta már?

Ilyen lesz az új csapadékvíz elvezető hálózat

A régiek szerint Kesztölc hét emeletes falu. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Pilisből lezúduló víz milyen problémákat, károkat okoz az utakban, házakban. Ezt oldja meg az új elvezető hálózat, amire támogatást kapott az Önkormányzat. 

Helyi termékek - jogi összefoglaló

Milyen engedély kell ahhoz, hogy valaki a saját termékeit piacon árulja? Hasznos, letölthető kiadvány a helyi termékek jogi szabályairól.