Tatabánya ellen Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás küzdöttek, Bakos György beszámolója

27-én, kedden mérkőztek meg asztaliteniszezőink a bajnokságban magasan kiemelkedő tatabányai csapat ellen.

Az őszi fordulóban, elszenvedett 9:1-es vereség után, csapatunk igyekezett úgy felkészülni, hogy nagyobb ellenállást tudjunk tanúsítani és ne adjuk könnyen magunkat. Ez (számunkra is váratlanul) olyan jól sikerült, hogy a 6:4-es végeredmény már-már felér egy győzelemmel. A csapatból senki nem volt csalódott az eredménnyel.

A mérkőzés a páros küzdelemmel kezdődött és a Kochnyák Sándor-Kara Zoltán páros 3:1-es eredménnyel nyitotta az összecsapást. A továbbiakban Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, és Kovács Pál is begyűjtött egy-egy győzelmet.

Tatabányai ellenfeleink is elismerték, hogy nem számítottak ekkora ellenállásra.

A csapatot: Kochnyák Sándor, Kara Zoltán, Vereckei Gábor, Kovács Pál, Kochnyák Tamás képviselték, köszönjük!

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!