A kesztölci lányok és fiúk kitettek magukért a jól felkészült mezőnyben. Ahol a tudás egy kicsit hiányzott, ott lelkesedéssel pótolták. Bakos György beszámolója.

A résztvevő csapatokJúnius 3-án lezajlott az utánpótlás csapatbajnokság záró fordulója. Mint arról korábban írtunk, az első fordulót Dágon rendezték, ahol négy csapattal neveztünk be.

Most hétvégén megtörténtek a visszavágó mérkőzések.

A kesztölci lányok és fiúk kitettek magukért a jól felkészült mezőnyben. Ahol a tudás egy kicsit hiányzott, ott lelkesedéssel pótolták (alaposan el is fáradtak L J)!

Derekasan küzdöttek és ennek meg is lett az eredménye.

A 12 nevező csapatból, Kesztölc V. csapata(Bakos Ferenc és Bakó Balázs) a helyosztón maga mögé utasítva a jól felkészült Dági csapatot az 5. helyen végeztek. Kesztölc IV. csapata (Kochnyák Viktor és Klányi Bence, Csuport Ákos) a 7. helyen végzett, Kesztölc II. csapata (Mezei Virág és Kocserha Rebecca) a 8. helyet szerezte meg. sajnos Kesztölc III. csapata a visszavágón nem tudott részt venni, így őket a 9-12. helyre sorolták.

Nagy és fárasztó küzdelmek voltak, ami talán a képekből is kiderül, de megérte a fáradságot!Csak így tovább lányok és fiúk! Ismerve képességeiteket, jövőre még szebb eredményekről számolhatunk majd be.

És továbbra is Hajrá Keszi!!!

Olvasta már?

Egy szatyornyi kutya története

Egy héttel ezelőtt, egy gyanútlan sétából egész dráma kerekedett amikor S. Karina az árokban egy szatyornyi kiskutyát talált.

Kesztölciek utazási szokásai

A legtöbben busszal járunk Dorogra, Esztergomba és Budapestre. A közlekedés aránytalanul sok időbe és pénzbe kerül.

Támogatás a gazdáknak: a zöldítésről Kesztölcön

A kesztölci gazdák számára tartottak előadást az Európai Unió egyik agrártámogatási fajtájának, a zöldítési támogatásnak feltételeiről és idei változásairól a művelődési házban. Walczer Patrik összefoglalója