A kesztölci lányok és fiúk kitettek magukért a jól felkészült mezőnyben. Ahol a tudás egy kicsit hiányzott, ott lelkesedéssel pótolták. Bakos György beszámolója.

A résztvevő csapatokJúnius 3-án lezajlott az utánpótlás csapatbajnokság záró fordulója. Mint arról korábban írtunk, az első fordulót Dágon rendezték, ahol négy csapattal neveztünk be.

Most hétvégén megtörténtek a visszavágó mérkőzések.

A kesztölci lányok és fiúk kitettek magukért a jól felkészült mezőnyben. Ahol a tudás egy kicsit hiányzott, ott lelkesedéssel pótolták (alaposan el is fáradtak L J)!

Derekasan küzdöttek és ennek meg is lett az eredménye.

A 12 nevező csapatból, Kesztölc V. csapata(Bakos Ferenc és Bakó Balázs) a helyosztón maga mögé utasítva a jól felkészült Dági csapatot az 5. helyen végeztek. Kesztölc IV. csapata (Kochnyák Viktor és Klányi Bence, Csuport Ákos) a 7. helyen végzett, Kesztölc II. csapata (Mezei Virág és Kocserha Rebecca) a 8. helyet szerezte meg. sajnos Kesztölc III. csapata a visszavágón nem tudott részt venni, így őket a 9-12. helyre sorolták.

Nagy és fárasztó küzdelmek voltak, ami talán a képekből is kiderül, de megérte a fáradságot!Csak így tovább lányok és fiúk! Ismerve képességeiteket, jövőre még szebb eredményekről számolhatunk majd be.

És továbbra is Hajrá Keszi!!!

Olvasta már?

Jazz a Csillaghullás Minifesztiválon

Szalkay Dávid nemrég költözött Kesztölcre, a gyereknapon már hallhattuk trombitálni. Jazzformers zenekarával alapozza meg a hangulatot a Csillaghullás Minifesztiválon.

Festőpalánták a Művházban

A táborozók örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, csodás kis remekművek kerülnek ki kezükből egy-egy alkotással töltött nap után. Gyulai Zsuzsa táboráról Klinger Ági és Walczer Patrik írt riportot.