Hosszú idő után idén először nevezett, és rögtön dobogóra is küzdötte magát a megye III-ban asztalitenisz csapatunk. Bakos György összefoglalója.

Befejeződött a Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz, megye III. csoport bajnoksága.

A Kesztölci „ördögök” végül a 2-3 helyen végeztek, de sajnos a kevesebb „lopott ponttal (4)” a harmadik helyezést érték el. A második  „7 lopott ponttal” bizonyult jobbnak.

Ez így is szép eredmény a hosszú idő után újra versenybe álló csapatunktól!

A másik jó hír, hogy Kara Zoltán az egyéni ranglistán a 65 nevezett versenyző közül, 3. helyen végzett! Gratulálunk neki a szép sikerért. A többieknek sincs okuk szégyenkezni, mert szintén jó eredményeket értek el.

Köszönet minden játékosnak a derekas helytállásért! Külön ki kell emelni azt a csapatszellemet, hogy a találkozókon még azok a versenyzők is jöttek szurkolni, akik tudták, hogy akkor ott nem fognak játszani „élesben”. Természetesen a csoportmérkőzés után még sokat játszottunk sporttársainkkal akár vendégségben, akár itthon játszottunk.

A csapat tagjai és az elért egyéni eredmények: Kara Zoltán 3., Kochnyák Sándor 12., Teicht Zsolt 16., Kovács Pál 25., Vereckei Gábor 26., Bakos György 33., Kochnyák Tamás 34., Papp Zsolt 52.

Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást! Sokat jelentett a nehezebb találkozókon a segítségük!

Ősszel folytatjuk!

Olvasta már?

Egy szatyornyi kutya története

Egy héttel ezelőtt, egy gyanútlan sétából egész dráma kerekedett amikor S. Karina az árokban egy szatyornyi kiskutyát talált.

Kesztölciek utazási szokásai

A legtöbben busszal járunk Dorogra, Esztergomba és Budapestre. A közlekedés aránytalanul sok időbe és pénzbe kerül.

Támogatás a gazdáknak: a zöldítésről Kesztölcön

A kesztölci gazdák számára tartottak előadást az Európai Unió egyik agrártámogatási fajtájának, a zöldítési támogatásnak feltételeiről és idei változásairól a művelődési házban. Walczer Patrik összefoglalója