Hosszú idő után idén először nevezett, és rögtön dobogóra is küzdötte magát a megye III-ban asztalitenisz csapatunk. Bakos György összefoglalója.

Befejeződött a Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz, megye III. csoport bajnoksága.

A Kesztölci „ördögök” végül a 2-3 helyen végeztek, de sajnos a kevesebb „lopott ponttal (4)” a harmadik helyezést érték el. A második  „7 lopott ponttal” bizonyult jobbnak.

Ez így is szép eredmény a hosszú idő után újra versenybe álló csapatunktól!

A másik jó hír, hogy Kara Zoltán az egyéni ranglistán a 65 nevezett versenyző közül, 3. helyen végzett! Gratulálunk neki a szép sikerért. A többieknek sincs okuk szégyenkezni, mert szintén jó eredményeket értek el.

Köszönet minden játékosnak a derekas helytállásért! Külön ki kell emelni azt a csapatszellemet, hogy a találkozókon még azok a versenyzők is jöttek szurkolni, akik tudták, hogy akkor ott nem fognak játszani „élesben”. Természetesen a csoportmérkőzés után még sokat játszottunk sporttársainkkal akár vendégségben, akár itthon játszottunk.

A csapat tagjai és az elért egyéni eredmények: Kara Zoltán 3., Kochnyák Sándor 12., Teicht Zsolt 16., Kovács Pál 25., Vereckei Gábor 26., Bakos György 33., Kochnyák Tamás 34., Papp Zsolt 52.

Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást! Sokat jelentett a nehezebb találkozókon a segítségük!

Ősszel folytatjuk!

Olvasta már?

Kesztölc hó alatt

Kesztölcön éjjel is havazott. Az Útinform jelentése kiemeli, hogy télies útviszonyokra lehet még számítani több alsóbbrendű úton Komárom-Esztergom megyében is.

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.