A kórház Facebook-oldalán ez az üzenet jelent meg: "A Vaszary Kolos Kórház székhelyén - visszavonásig - látogatási tilalom lép érvénybe! Kérjük a Hozzátartozók megértését és együttműködését! Köszönjük!"

A kórház hivatalos tájékoztatása szerint  2018. február 12-től hétfőtől a Vaszary Kolos Kórház székhelyén - visszavonásig - látogatási tilalom lép érvénybe! 

Az influenzajárvány miatt a megye több intézményében, így a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben és a tatabányai Szent Borbála Kórházban is látogatási tilalom van

 

Olvasta már?

Tervezett áramszünet Kesztölcön

Az E.ON tájékoztatása szerint szeptember 26-án, szerdán és 27-én, csütörtökön karbantartási munkálatokat végeznek az elektromos hálózaton Kesztölc egyes területein.

Látogatóközpont Péliföldszentkereszten

A kesztölci rendezvényeket is kiemelte a Gerecse Natúrpark Látogatóközpont alapkőletételénél Völner Pál országgyűlési képviselő, amikor arról beszélt, hogy a helyi közösségeknek kiemelt szerepük van az idegenforgalom erősödésében.

A Pilis új lakója a sztyeplepke

Három évet vártak térségünk kutatói, hogy észlelni tudják a fokozottan védett sztyeplepkét, hiszen a faj a sajátos életmódja miatt nehezen kerül elő.