Idén is megrendezésre kerül az ÖTE Kesztölc ifjúsági napok programsorozat július 25-től 28-ig, nem csak ifjúsági tűzoltóknak.

Amire számíthatsz: tűzoltó laktanya látogatás, sportfoglalkozás, segítségnyújtási-mozgáskoordinációs foglalkozás, tűzoltó eszközök, felszerelések ismertetése-kipróbálása, múzeumlátogatás tárlatvezetéssel, vízi mentési foglalkozás és hajózás, tűzoltási-műszaki mentési gyakorlatok, kötéltechnikai ismeretek, játékok, medence és habparty, pénteken tábortűz, sütögetés, jó hangulat. A programok Kesztölcön, Esztergomban és Klastrompusztán lesznek megtartva.
Jelentkezés kesztölci lakhelyű diákoknak, 12 éves kortól lehet. A foglalkozások ingyenesek! Az étkezés önellátó, batyus és/vagy büfé jellegű (ifjúsági tűzoltóknak biztosított). Az utazásokhoz (Kesztölc-Esztergom) autóval rendelkező szülők segítségét elfogadjuk. Hétköznapi foglalkozások időrendjét a jelentkezések után a létszámhoz igazítva konkretizáljuk. Pénteken sátorozási lehetőség. Amit hozz magaddal: kényelmes ruházat, váltóruha, naptej, kullancsriasztó, enni-inni való késő délutánra, péntekre sátorozási kellékek és írásos szülői hozzájárulás a foglalkozásokon történő részvételhez.
contact: sisg@freemail.hu

Olvasta már?

Festőpalánták a Művházban

A táborozók örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, csodás kis remekművek kerülnek ki kezükből egy-egy alkotással töltött nap után. Gyulai Zsuzsa táboráról Klinger Ági és Walczer Patrik írt riportot.

Ilyen lesz az új csapadékvíz elvezető hálózat

A régiek szerint Kesztölc hét emeletes falu. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Pilisből lezúduló víz milyen problémákat, károkat okoz az utakban, házakban. Ezt oldja meg az új elvezető hálózat, amire támogatást kapott az Önkormányzat.