Idén is megrendezésre kerül az ÖTE Kesztölc ifjúsági napok programsorozat július 25-től 28-ig, nem csak ifjúsági tűzoltóknak.

Amire számíthatsz: tűzoltó laktanya látogatás, sportfoglalkozás, segítségnyújtási-mozgáskoordinációs foglalkozás, tűzoltó eszközök, felszerelések ismertetése-kipróbálása, múzeumlátogatás tárlatvezetéssel, vízi mentési foglalkozás és hajózás, tűzoltási-műszaki mentési gyakorlatok, kötéltechnikai ismeretek, játékok, medence és habparty, pénteken tábortűz, sütögetés, jó hangulat. A programok Kesztölcön, Esztergomban és Klastrompusztán lesznek megtartva.
Jelentkezés kesztölci lakhelyű diákoknak, 12 éves kortól lehet. A foglalkozások ingyenesek! Az étkezés önellátó, batyus és/vagy büfé jellegű (ifjúsági tűzoltóknak biztosított). Az utazásokhoz (Kesztölc-Esztergom) autóval rendelkező szülők segítségét elfogadjuk. Hétköznapi foglalkozások időrendjét a jelentkezések után a létszámhoz igazítva konkretizáljuk. Pénteken sátorozási lehetőség. Amit hozz magaddal: kényelmes ruházat, váltóruha, naptej, kullancsriasztó, enni-inni való késő délutánra, péntekre sátorozási kellékek és írásos szülői hozzájárulás a foglalkozásokon történő részvételhez.
contact: sisg@freemail.hu

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!