Az új oldalon bemutatkozik az iskola, megismerhetjük a tanári kart, a szülői munkaközösség és a diákönkormányzatok tagait, és láthatjuk a tavalyi tanév tanulmányi versenyeinek győzteseit is.

FarsangKesztölc rövid története után a beköszöntőben áttekintést kapunk a Kincses József Általános Iskola pedagógiai programjáról: "Beiskolázási körzetünkben élő családok szociális, anyagi és kulturális helyzete egymástól nagymértékben eltér, ezért nevelő és oktató munkánk ehhez a helyzethez igazodik: tanórán és tanórán kívül megpróbáljuk segíteni a nehéz körülmények között élő, hátránnyal induló tanulók felzárkóztatását, ugyanakkor kiemelt fontosságú feladatnak tekintjük a tehetséges, jó képességű gyermekek fejlesztését is."

AdventAz iskola dolgozói menüpont alatt találjuk a 14 fős tanári kar listáját.

ÉvnyitóA Kincses Iskola fontosnak tartja, hogy a kesztölci diákok "mérjék össze tudásukat, teljesítményüket, versenyezzenek más iskolák tanulóival, szerepeljenek iskolánk falain kívül – tudjanak idegen környezetben is számot adni tudásukról, váljanak határozott felépítésű, érdekeket képviselni tudó, másokkal szemben toleráns ifjakká." Büszkék lehetünk rájuk, tavaly 43 kesztölci fiatal ért el eredményeket tanulmányi versenyeken.

Iskolánkban minden felsős osztályban működik diákönkormányzat. Tagjaikat szintén megtaláljuk a megújult honlapon.

Rendhagyó történelemóraA honlapon megtaláljuk a szülői munkaközösség tagjat is: Farkas Zsuzsanna, Győriné Majzer Katalin, Kara Katalin, Kara Orsolya, Kara Szilvia, Kelemen Erzsébet, Klányi Ottóné, Kochnyák Hajnalka, Málnai Szilvia, Nebehajné Nyilas Melinda, Péter Anikó, Simonek Katalin, Szini Tímea, Szivek Szilvia, Tóth Éva, Zsiros Emese.

Negyedikesek a könyvtárbanA honlapról azt is megtudhatjuk, hogy iskolánk négy pályázatban vesz részt. A Kesztölci Családi Bölcsőde Közhasznú Egyesülettel egészségnapot rendeznek. A piliscsévi művelődési házzal kézműves szakkört és ÖKO tábort tartanak. A dorogi könyvtárral szavalóversenyt és rajzpályázatot szerveztek. Piliscsév és Leányvár iskoláival a Határtalanul pályázaton vettek részt.

Fotók: Juhász Sándor, borítókép: iskolásaink a faluházban

Olvasta már?

Ingyen wifi a Művházban

Ingyen wifi szolgáltatás kialakítására és számítógépek, tabletek beszerzésére nyert pályázatot az Önkormányzat.

Kesztölcön át vezet a PilisBike legújabb útvonala

Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő és Révész Máriusz kormánybiztos is részt vett Kesztölcön a PilisBIke legújabb szakaszának átadásán. A terepkerékpáros bringaút frissítőpontja az Erika Kávézónál van.

Palócföldtől Kesztölcig - kerékpártúra

A Magyar Kerékpárosklub családi vándortábort hirdet meg! Érkezés július 22.-én Salgóbányára, távozás július 28.-án Kesztölcről.  7 nap/6 éjszaka. Minimum 15, maximum 30 fő részére. A túra...