Szeptember 1-jén kezdődik a Mi kis falunk harmadik évada. Videóelőzetesünk és forgatási időpont.

A Mi kis falunk sorozat következő évadját már javában forgatják Pilisszentléleken, és forogtak a kamerák Búbáantvölgyben is. Augusztus 22-én, szerdán több helyszínen is forgat filmes stáb Esztergomban.

A gyalogos- és járműforgalmat a forgatás nem akadályozza, de a felvételek idején esetenként rövid idejű – 1-2 perces – korlátozások előfordulhatnak.

A forgatás érinti a Kossuth Lajos utca 27, 32, illetve 41 szám előtti járdát és utat, a Főapát utcát, az Aradi vértanúk terét és a Bajcsy Zsilinszky utca Rákóczi tér mellett a parkolót, valamint a Petőfi és a Vörösmarty utcát is.

Helyenként akár már 21-én is találkozhatunk a filmesekkel, színészekkel.

Olvasta már?

Kesztölcön forgatták a Nyerő Párost

Klastrompusztára is eljutottak az RTL klub valóságshow-jának szereplői. A három párosnak sátrakat kellett felállítaniuk a Tölgyfa büfével szembeni réten. A műsorban szép légifelvételeket is mutattak Kesztölcről.

Belterületi vadászat

Hatósági engedélyezés alapján kárt okozó vad elejtése várható Kesztölc teljes belterületén 2019. február 28. közötti időszakban, 18:00 és 06:00 óra között.

Eltűnik a bükkös klíma erdeinkből

1961-ben Magyarország területének 5%-a volt bükkös klímába sorolható, 2010-re ez a szám 2%-ra csökkent. Az előrejelzések szerint pedig a bükkös klíma a 2041-2071 közötti időszakra teljesen eltűnik.