A Művház régóta küzdött azzal, hogy nagy rendezvényekhez nem volt szép étkészlet. Klinger Ági retrodiszkót szervezett, a bevételből most végre sikerült egy 120 személyes gyönyörű étkészletet venni.

Klinger Ági, a Művház vezetője elmondta, hogy a régi, leharcolt fehér-zöld mintás tányérok több generációt kiszolgáltak és eléggé elcsorbultak már. Az új tányéroknak mindenki örülhet, hiszen a következő rendezvények asztalait ékesíthetik majd.

„Szerencsére egyre több az esküvő a művelődési házban, és csodaszép dekorálás jellemzi az esküvőket, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy színvonalasabb étkészletet tudjunk biztosítani számukra és az önkormányzat, illetve a Művelődési Ház rendezvényeire is.” – mondta Ági.

Az év vége miatt pedig egyre több rendezvény várható, szinte üres hely már nincs is a hétvégékre. A tányérokat a november 15-i Magyar Falvak konferencián fogják először használni.

Hozzá kell tenni, hogy a mostani rendezvény nagyon sikeres volt, ezért a jövőben is várható hasonló megmozdulás Kesztölcön!

Borítókép: egy korábbi retródiszkó a Művházban

Olvasta már?

Év párja 2018: kesztölci pár lett a második!

A kemma.hu szervezésében került megrendezésre az „Év Párja 2018” elnevezésű verseny. A második helyezett pedig egy kesztölci pár lett Kain Renáta és Péter személyében! Renátát kérdeztük az eredménnyel kapcsolatban.