A Művház régóta küzdött azzal, hogy nagy rendezvényekhez nem volt szép étkészlet. Klinger Ági retrodiszkót szervezett, a bevételből most végre sikerült egy 120 személyes gyönyörű étkészletet venni.

Klinger Ági, a Művház vezetője elmondta, hogy a régi, leharcolt fehér-zöld mintás tányérok több generációt kiszolgáltak és eléggé elcsorbultak már. Az új tányéroknak mindenki örülhet, hiszen a következő rendezvények asztalait ékesíthetik majd.

„Szerencsére egyre több az esküvő a művelődési házban, és csodaszép dekorálás jellemzi az esküvőket, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy színvonalasabb étkészletet tudjunk biztosítani számukra és az önkormányzat, illetve a Művelődési Ház rendezvényeire is.” – mondta Ági.

Az év vége miatt pedig egyre több rendezvény várható, szinte üres hely már nincs is a hétvégékre. A tányérokat a november 15-i Magyar Falvak konferencián fogják először használni.

Hozzá kell tenni, hogy a mostani rendezvény nagyon sikeres volt, ezért a jövőben is várható hasonló megmozdulás Kesztölcön!

Borítókép: egy korábbi retródiszkó a Művházban

Olvasta már?

Új menetrend

A napokban írtuk, hogy átalakul a kesztölci közlekedés és egyben változik is a menetrend. A tervezett menetrend végleges lett, kigyűjtöttük külön a Kesztölcre érkező és induló járatokat!

Bemutatták a kormány Modern Falvak programját

November 15-én, csütörtökön, egy konferencia keretében Kesztölcön vállalatok, állami és önkormányzati személyek ismertették, illetve tárgyalták meg a „Modern Falvak” program térségünkre gyakorolt jövőbeni hatását. Az eseményt Nyírő And...

Varrótanfolyam indul Táton

Szeretnél megtanulni varrni? Táton a Kultúrházban most megteheted, hiszen 24 órás varrótanfolyam indul 2018. november 13-án, kedden, kezdőknek és haladóknak egyaránt!