Nyári festőtábort szervez a Művház Gyulai Zsuzsa festőművész vezetésével. Kesztölci iskolásoknak a tábor ingyenes.

Image may contain: 1 person, smilingGyulai Zsuzsa festőművész két éve költözött Kesztölcre családjával. Korábban Budaörsön éltek. Itt álomszép mesekönyvet készített a városról, Budaörsi mesék címmel.  

Zsuzsa Keszthelyen született, Pécsett járt egyetemre. 2003-tól nyári kézműves gyerekfoglalkozásokat tartott Zala megyében, és a pécsi Gyerekkórház által szervezett gyerektáborokban, ahol három éves kortól tizennégy éves gyerekek vettek részt.

Budaörsön általános iskolás gyermekeknek tartott rajz- és kézműves szakkört, nyaranta pedig táborokat.

Image result for budaörsi mesékAz Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészetoktatási és Zeneiskola második éve kéri fel fel az intézmény nyári táborának kreatív vezetésére, és gyerekek által eljátszott színdarab jelmez és díszlettervezésére.

No automatic alt text available.Budapesten a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskolában művészettörténetet és rajzot tanított. Tanítványai első és második díjat nyertek egy környezetvédelmi plakátpályázaton. No automatic alt text available.

Olvasta már?

Ilyen lesz az új csapadékvíz elvezető hálózat

A régiek szerint Kesztölc hét emeletes falu. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Pilisből lezúduló víz milyen problémákat, károkat okoz az utakban, házakban. Ezt oldja meg az új elvezető hálózat, amire támogatást kapott az Önkormányzat. 

Helyi termékek - jogi összefoglaló

Milyen engedély kell ahhoz, hogy valaki a saját termékeit piacon árulja? Hasznos, letölthető kiadvány a helyi termékek jogi szabályairól.