Nyári festőtábort szervez a Művház Gyulai Zsuzsa festőművész vezetésével. Kesztölci iskolásoknak a tábor ingyenes.

Image may contain: 1 person, smilingGyulai Zsuzsa festőművész két éve költözött Kesztölcre családjával. Korábban Budaörsön éltek. Itt álomszép mesekönyvet készített a városról, Budaörsi mesék címmel.  

Zsuzsa Keszthelyen született, Pécsett járt egyetemre. 2003-tól nyári kézműves gyerekfoglalkozásokat tartott Zala megyében, és a pécsi Gyerekkórház által szervezett gyerektáborokban, ahol három éves kortól tizennégy éves gyerekek vettek részt.

Budaörsön általános iskolás gyermekeknek tartott rajz- és kézműves szakkört, nyaranta pedig táborokat.

Image result for budaörsi mesékAz Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészetoktatási és Zeneiskola második éve kéri fel fel az intézmény nyári táborának kreatív vezetésére, és gyerekek által eljátszott színdarab jelmez és díszlettervezésére.

No automatic alt text available.Budapesten a Nemes Nagy Ágnes Humán Szakközépiskolában művészettörténetet és rajzot tanított. Tanítványai első és második díjat nyertek egy környezetvédelmi plakátpályázaton. No automatic alt text available.

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!