A kesztölci suli nyolcadikosa letette a középfokú angol nyelvvizsgát és első lett az országos versenyen. Zsibrita Zámbori Zita írása

Ákos második osztályos korában kezdett Urbanics Diánához járni angol órákra és az internetről is ragadt rá a nyelvismeret. Tavaly szerezte meg a középfokú, nyelvvizsgát. 
 
A Bendegúz tanulmányi versenyen elindült, és bejutott országos döntőbe. Szegeden végül megnyerte az országos versenyt. .

A kesztölci Kincses József Általános Iskola 8 osztályos tanulója szlovákból is több helyi, regionális, országos nyelvi, vers-, és prózamondó versenyen ért el dobogós helyet. Legbüszkébb a Révkomáromi Szavalóversenyen elért első helyezésére 

Szeptemberétől a dorogi Zsigmondi Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium informatika szakán tanul tovább. Szofverfejlesző szeretne lenni.

Kedvenc tárgyai az informatika és a törtélem, a környezetismeretet is szereti, és szeret rajzolni is. Az iskolában a kreativitást igénylő, összetettebb feladatokat (projektmunkák, kiselőadások) kedveli igazán. Szabadidejében a számítógépét fejlesztgeti, asztaliteniszezik, és rendszámokat gyűjt. 

 

 

Olvasta már?

Jazz a Csillaghullás Minifesztiválon

Szalkay Dávid nemrég költözött Kesztölcre, a gyereknapon már hallhattuk trombitálni. Jazzformers zenekarával alapozza meg a hangulatot a Csillaghullás Minifesztiválon.

Festőpalánták a Művházban

A táborozók örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, csodás kis remekművek kerülnek ki kezükből egy-egy alkotással töltött nap után. Gyulai Zsuzsa táboráról Klinger Ági és Walczer Patrik írt riportot.