A kesztölci suli nyolcadikosa letette a középfokú angol nyelvvizsgát és első lett az országos versenyen. Zsibrita Zámbori Zita írása

Ákos második osztályos korában kezdett Urbanics Diánához járni angol órákra és az internetről is ragadt rá a nyelvismeret. Tavaly szerezte meg a középfokú, nyelvvizsgát. 
 
A Bendegúz tanulmányi versenyen elindült, és bejutott országos döntőbe. Szegeden végül megnyerte az országos versenyt. .

A kesztölci Kincses József Általános Iskola 8 osztályos tanulója szlovákból is több helyi, regionális, országos nyelvi, vers-, és prózamondó versenyen ért el dobogós helyet. Legbüszkébb a Révkomáromi Szavalóversenyen elért első helyezésére 

Szeptemberétől a dorogi Zsigmondi Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium informatika szakán tanul tovább. Szofverfejlesző szeretne lenni.

Kedvenc tárgyai az informatika és a törtélem, a környezetismeretet is szereti, és szeret rajzolni is. Az iskolában a kreativitást igénylő, összetettebb feladatokat (projektmunkák, kiselőadások) kedveli igazán. Szabadidejében a számítógépét fejlesztgeti, asztaliteniszezik, és rendszámokat gyűjt. 

 

 

Olvasta már?

Egy szatyornyi kutya története

Egy héttel ezelőtt, egy gyanútlan sétából egész dráma kerekedett amikor S. Karina az árokban egy szatyornyi kiskutyát talált.

Kesztölciek utazási szokásai

A legtöbben busszal járunk Dorogra, Esztergomba és Budapestre. A közlekedés aránytalanul sok időbe és pénzbe kerül.

Támogatás a gazdáknak: a zöldítésről Kesztölcön

A kesztölci gazdák számára tartottak előadást az Európai Unió egyik agrártámogatási fajtájának, a zöldítési támogatásnak feltételeiről és idei változásairól a művelődési házban. Walczer Patrik összefoglalója