Zilai doktornő helyettesítési ideje lassan véget ér, új fogorvosunk lesz nemsokára.

Dr. Zilai Dorottya fogorvos eredetileg 2-3 hónap szolgálatot vállalt Kesztölcön, de mivel nem találtak mást helyette, így szívességből folytatta a rendelést. Most a NEAK (eddigi OEP) talált új fogorvost a falunak aki november elejétől veszi át a rendelőt. A rendelés addig is zavartalanul folyik tovább. 

A jövőben a rendelési idő hosszabb lesz, mert az elmúlt időszakban kiderült, hogy a jelenlegi 11 óra kevés a falu létszámához. Az eddigi rendelési napokon a doktornő 1 órával korábban érkezett és tovább maradt, hogy megfelelő ellátást tudjanak nyújtani.

Jjelenleg még bizonytalan, hogy mely napokon lesz rendelés. Ez az új doktornő idejétől függ majd. Idővel természetesen bemutatjuk az új Doktornőt. Addig is köszönjük Dr. Zilai Dorottyának, hogy nem hagyta cserben Kesztölcöt.

Olvasta már?

A kesztölci pingpongosok a megyei élvonalban

A második helyre küzdötte fel magát az idén debütáló Keszölc SE. Az egyéni listán is kiváló helyezéseket ért el Kara Zoltán, Teicht Zsolt, Kochnyák Sándor, Kovács Pál, Bakos György, Vereckei Gábor, Kochnyák Tamás, és Papp Zsolt.