Elkészült az esztergomi Géza Fejedelem Ipari Szakgimnáziumot és Szakközépiskolát népszerűsítő videoklip az "öregdiák" Mr. Bustával!

"Az az esztergomi suli, ahol a szünetben rap megy?! Igen én vagyok az!

Ez elég ütős lett: elkészült az eszergomi Géza Fejedelem Ipari Szakgimnáziumot és Szakközépiskolát népszerűsítő videoklip az "öregdiák" Mr. Bustával!

Így lehet bemutatni egy iskolát hatékonyan: nincs felesleges duma, csak épp ami kell, s hozzá pár hot-dog, büfé, rap meg egy rakás jó arc"

 

Olvasta már?

Radovics Istvánné előadása Lakitelken

Miért lehet példa Kesztölc másoknak az országban? Radovics Istvánné előadása a lakitelki konferencián arról, hogy mit teszünk a hagyományaink őrzéséért. Klinger Ági fotóriportjával

Hány Kara él Kesztölcön?

Kesztölc történetének alapkérdése és gyakran tréfák tárgya a Kara név eredete. A közhiedelemben vicces pajkossággal úgy beszélnek róla, mint a török uralom illetve a Kara Musztafa nevű hadvezér...

Kesztölc kellemes meglepetés

Kesztölc turisztikai lehetőségeit mérték fel a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársai. Pincesorunk tavaly vált a Pilisi Bioszféra Rezervátum részévé, így településünk könnyebben kapcsolódhat a Nemzeti Park gazdag programkínálatához.