Három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi, szaunavilág (gőz-, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszásterem Párkányban.

A wellness-részleg február 1-től fogad vendégeket. A 900 m2-es központban kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények és az esztergomi bazilikára nyíló exkluzív kilátás várja a vendégeket. Az wellness különlegessége egy szelfipont az emeleti teraszon, ahol a Dunával és az esztergomi bazilikával, vagy a strandfürdővel fotózhatják le magukat a látogatók.

A wellnes megnyitója a párkányi Little Symphony kamaraegyüttes műsorával indult, majd magyarországi szinkronúszó lányok bemutatója következett.

A párkányi termálvízben található lítiumnak köszönhetően jótékony hatással bír testi és szellemi feltöltődésére.

A fürdőhöz kapcsolódik az első 3 csillagos szálloda Párkányban - Wellness Hotel Thermal - a Vadas termálfürdő területén található. A szálloda étkezést is kínál a Thermal étteremben, amely a szálloda alsó szintjén található. A második emeleten található a snack bar, amely a vendégek esti szórakozását szolgálja. A hotel teraszáról széttekintve nem csak az egész fürdő területére, hanem Párkány városára és az esztergomi bazilikára nyíló kilátás tárul elénk.

Olvasta már?

Asztalitenisz Kara Lajos Kupa

A versenyeken 48-an vettek részt, leány serdülő, leány ifjúsági, felnőtt női, fiú serdülő, fiú ifjúsági, felnőtt „A” és „B” csoport kategóriákban. Bakos György beszámolója.

Most védekezzünk lisztharmat és levéltetvek ellen!

Kesztölcön mostanában sokan kezdtek újra foglalkozni kertészkedéssel, szőlővel. Őket segítjük Szivek Péter, Légrádi Horkics Angéla és Szilasné Jolsva Júlia növényvédelmi tanácsaival kéthetente.

Háry János a Művházban

Rahberger Karina, Chalupa Réka, Giricz Dorina, Sturcz Boglárka és Sturcz Barnabás készítette elő saját festményekkel Kodály Háry János daljátékának történetét. A mese szövegét Klinger Ági adta elő.

Hódító Túrák sorozat Kesztölcön is

Június 2-án Kesztölcön kellemes családi körtúra lesz. A tavalyi túra sikerén felbuzdulva a legkisebbeknek falusétát is szerveznek. A rendezvény a Hódító Túrák sorozat része. Erről kérdezte Szekér Zoltánt, a Dorogi TDM vezetőjét Kovács Csilla.