Három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi, szaunavilág (gőz-, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszásterem Párkányban.

A wellness-részleg február 1-től fogad vendégeket. A 900 m2-es központban kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények és az esztergomi bazilikára nyíló exkluzív kilátás várja a vendégeket. Az wellness különlegessége egy szelfipont az emeleti teraszon, ahol a Dunával és az esztergomi bazilikával, vagy a strandfürdővel fotózhatják le magukat a látogatók.

A wellnes megnyitója a párkányi Little Symphony kamaraegyüttes műsorával indult, majd magyarországi szinkronúszó lányok bemutatója következett.

A párkányi termálvízben található lítiumnak köszönhetően jótékony hatással bír testi és szellemi feltöltődésére.

A fürdőhöz kapcsolódik az első 3 csillagos szálloda Párkányban - Wellness Hotel Thermal - a Vadas termálfürdő területén található. A szálloda étkezést is kínál a Thermal étteremben, amely a szálloda alsó szintjén található. A második emeleten található a snack bar, amely a vendégek esti szórakozását szolgálja. A hotel teraszáról széttekintve nem csak az egész fürdő területére, hanem Párkány városára és az esztergomi bazilikára nyíló kilátás tárul elénk.

Olvasta már?

Jazz a Csillaghullás Minifesztiválon

Szalkay Dávid nemrég költözött Kesztölcre, a gyereknapon már hallhattuk trombitálni. Jazzformers zenekarával alapozza meg a hangulatot a Csillaghullás Minifesztiválon.