Három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi, szaunavilág (gőz-, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszásterem Párkányban.

A wellness-részleg február 1-től fogad vendégeket. A 900 m2-es központban kényeztető termálvizes kikapcsolódás, természetközeli élmények és az esztergomi bazilikára nyíló exkluzív kilátás várja a vendégeket. Az wellness különlegessége egy szelfipont az emeleti teraszon, ahol a Dunával és az esztergomi bazilikával, vagy a strandfürdővel fotózhatják le magukat a látogatók.

A wellnes megnyitója a párkányi Little Symphony kamaraegyüttes műsorával indult, majd magyarországi szinkronúszó lányok bemutatója következett.

A párkányi termálvízben található lítiumnak köszönhetően jótékony hatással bír testi és szellemi feltöltődésére.

A fürdőhöz kapcsolódik az első 3 csillagos szálloda Párkányban - Wellness Hotel Thermal - a Vadas termálfürdő területén található. A szálloda étkezést is kínál a Thermal étteremben, amely a szálloda alsó szintjén található. A második emeleten található a snack bar, amely a vendégek esti szórakozását szolgálja. A hotel teraszáról széttekintve nem csak az egész fürdő területére, hanem Párkány városára és az esztergomi bazilikára nyíló kilátás tárul elénk.

Olvasta már?

Kesztölc hó alatt

Kesztölcön éjjel is havazott. Az Útinform jelentése kiemeli, hogy télies útviszonyokra lehet még számítani több alsóbbrendű úton Komárom-Esztergom megyében is.

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.