PolgármesterVöröskői Istvánpolgármester2517 Kesztölc, Szabadság tér 11.06/33-484-003
06/30-944-2225
Hétfő: 8-12 , 13-16:30
Szerda: 8-12 , 13-15:30
Péntek: 8-12
email

Vöröskői István 1957-ben született Ajkán, bányászcsaládban. Középiskoláját Pannonhalmán, egyházi iskolában végezte. Robbantástechnikai szakmérnöki oklevelet szerzett levelező tagozaton.

A földalatti szénbányászatban dolgozott hat évig Miskolcon, majd 1984-től a dorogi medencében, utoljára a bányamentő állomás parancsnokaként. Tizenkét évig a dorogi vízgazdálkodási társaságot vezette. 

2014 óta Kesztölc polgármestere.

Felesége Fodor Krisztina Csepelen dolgozik öntőmérnökként. Öt gyerekük van. Az egyházközség képviselőtestületének elnöke. Szakmai szevezetek tagja.

Istvánról azt tartják, hogy a birkák tőle tanulják a türelmet. Konszenzus-teremtő alkat. Első polgármesteri éveiben a célja az volt, hogy a település gazdálkodását konszolidálja. Arra büszke, hogy Kesztölc vonzó a fiatalok számára, az utóbbi időben sokan költöztek ide, a település lélekszáma nő. 

Olvasta már?

I. Szivek Szakest a Currus Pincészettel

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára ˝Szivek Szakest˝ elnevezésű programját a Szivek Pince. Céljuk, hogy nem hagyományos borkóstoló keretén belül mutassuk meg egy másik, szívünkhöz közel álló, pincészet tételeit. Barátias beszélget...

Különleges irodalmi nap a Sasfészekben

Deák Mária verseit jól ismerjük Kesztölcön, nemrég író-olvasó találkozóra is eljött hozzánk. Most Berda József költő, a Sasfészek Kulcsosház névadójának emlékére szervez verses napot a csodálatos panorámájú menedékházban.

Bányászmajális

A Kesztölci Hagyományőrző Bányászok Köre tisztelettel meghívja tagtársait és a Kesztölcieket a hagyományos május 1-jei találkozójára.

Lélekvirágok

Az alkotásokat – fafaragás, hímzés, kosár, rajz, fotó, festmény, ékszer stb. 2018. május 2-án, szerdán lehet leadni a Községi Klubban 9-től 15.00 óráig.