A Mozgó Piac és a Magyar Turista Egyesület ismét egy merőben formabontó túrára várja az érdeklődőket. Budapesthez közel, a Pilisben, Dobogókőn lehet majd finom sajtokat, aranyérmes kézműves söröket, füstölt húsárút, házi süteményeket és szörpöket kóstolni.

“Lassuljunk le egy kicsit, találjunk vissza a természethez, a hagyományos ízekhez, a kézműves termékek öröméhez és a személyes találkozáshoz! Várunk mindenkit vidám hangulattal, élő zenés termelői vásárral és finom falatokkal!” – olvasható a szervezők felhívásában.

 

 

Képtalálat a következőre: „gasztro”

Az Eötvös Loránd Menedékház parkjában termelői piacot tartanak, aminek részeként egy gasztrotúrát is rendeznek. A nem egészen két kilométeres kirándulás során az elhasznált kalóriák azonnal pótolhatók az útközben kóstolható kulináris finomságokkal. Ráadásul, hogy teljes legyen a kiszolgálás, a szervezők némi szellemi táplálékkal is kiegészítik a kézműves finomságokat: mesélnek a túra során előbukkanó látnivalókról.

 

RÉSZLETEK:

www.termeloigasztrotura.hu
06-30-997-99-93

JEGYÁRAK:

Kóstolójegy: 1000 Ft/fő
vezetett túra kóstolással

Teljes gasztrotúra jegy: 2200 Ft/fő
vezetett túra kóstolással, túra végén sültkolbász és csapolt kézműves sörkülönlegesség (vagy igény szerint homoktövis szörp)

A vezetett gasztrotúra 14:00-kor indul, amelyre előzetes regisztrációját a termeloiprogram@gmail.com címre küldheti el!