A Kalásznet kesztölci előfizetőinek sem kell már hiányolniuk a Képújságot. A megszokott helyen, 0-24 órában látható a hírfolyam.

A Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság engedélyével és a Kalásznettel kötött szerződés érvénybe lépése után október 18-tól ismét fogható a falutévé adása a Kalásznet hálózatán. 

A csatornakiosztás nem változott. A kikapcsolás előtti helyen van. A hét minden napján 0 - 24 óra között a képújság fut, kivéve vasárnap 18 - 21 óra között, amikor helyi műsorok lesznek levetítve. A hálózattal és képminőséggel kapcsolatos problémákkal a Kalásznet ügyfélszolgálatát kell keresni.               

A Képújságot és a műsorokat Juhász Sándor szerkeszti.

Borítókép: Demeter Tibor fényképe

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!

Egy szatyornyi kutya története

Egy héttel ezelőtt, egy gyanútlan sétából egész dráma kerekedett amikor S. Karina az árokban egy szatyornyi kiskutyát talált.