A képzés idejére szállást és ellátást, valamint havonta 150 ezer forint megélhetési támogatást biztosítanak.

A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beosztott tűzoltó munkakörre felvételt hirdet. Hivatásos szolgálati tapasztalat nem feltétel. A kiválasztott jelölttel felnőttképzési szerződést kötnek. Illetmény a képzés ideje alatt is jár. 

Elvárások:
• magyar állampolgárság;
• cselekvőképesség;
• büntetlen előélet;
• betöltött 18 éves életkor;
• állandó belföldi lakóhely;
• érettségi bizonyítvány;
• hivatásos szolgálati jogviszony feltételeinek vállalása, azoknak történő megfelelés (a beosztás ellátásához szükséges egészségi, pszichikai, fizikai, valamint kifogástalan életvitel alkalmasság vizsgálat);
• törvény szerinti, egyes alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása.

Előnyt jelent: „C” kategóriás gépjárművezetői engedély

A feltételeknek megfelelő és kiválasztott jelölttel az igazgatóság felnőttképzési szerződést köt a tűzoltóképző tanfolyamon történő részvétel idejére. A képzés idejére szállást és ellátást, valamint havonta 150 ezer forint megélhetési támogatást biztosítanak.

A beosztással járó illetmény és egyéb juttatások megállapítása a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és végrehajtási rendeletei alapján történik.

Hogyan jelentkezz? Személyesen a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon (Tatabánya, Szent Borbála út 16.) önéletrajzzal, és egyidejűleg az állami iskolai végzettséget és a szakmai képesítéseket tanúsító okiratok másolatát kérik csatolni. Érdeklődni:  34/512-070.

Borítókép: Önkéntes tűzoltóink gyakorlatoznak a kesztölci iskolában

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!