Szeptember 1-jén kezdődik a Mi kis falunk harmadik évada. Videóelőzetesünk és forgatási időpont.

A Mi kis falunk sorozat következő évadját már javában forgatják Pilisszentléleken, és forogtak a kamerák Búbáantvölgyben is. Augusztus 22-én, szerdán több helyszínen is forgat filmes stáb Esztergomban.

A gyalogos- és járműforgalmat a forgatás nem akadályozza, de a felvételek idején esetenként rövid idejű – 1-2 perces – korlátozások előfordulhatnak.

A forgatás érinti a Kossuth Lajos utca 27, 32, illetve 41 szám előtti járdát és utat, a Főapát utcát, az Aradi vértanúk terét és a Bajcsy Zsilinszky utca Rákóczi tér mellett a parkolót, valamint a Petőfi és a Vörösmarty utcát is.

Helyenként akár már 21-én is találkozhatunk a filmesekkel, színészekkel.

Olvasta már?

Rókát fogtak Kesztölcön

Nemesi Mihály elmondta, hogy a belterületen garázdálkodó rókát csapdával fogták meg, és a Táti szigetre szállították.

Klastrompuszta: Pálosok és régészek tervei

A Magyar Pálos Rend vezetőinek és a Magyar Nemzeti Múzeum régészeinek részvételével szerveztek kerekasztal beszélgetést a Közösségi Klubban. A szakmai fórum több ötlet és tervezet is elhangzott a klastrompusztai pálos romokat bemutató látogatóközp...

Marek Viktor a lencsehegyi bánya kalandos megnyitásáról

Marek Viktor történész, Kesztölc 1956-os múltjának szakértő tudósa érdekes adalékot közölt a lencsehegyi bánya megnyitásával kapcsolatban. Ha valakinek több információja van az üggyel kapcsolatban, kíváncsian várjuk!