Egyre több szolgáltatásból válogathatunk a Szabadság téren. Nem is olyan régen nyílt Márti virágboltja, aztán jött Hering Csabi hentesáruval, és most kézműves bolt nyílik. Pajor Évát Lechoczki Dávid kérdezte.

A boltot stílusosan saját maga készítette tábla dísziti. Éva elmondta, hogy gyermekkora óta alkot, három éve lett csak kézműves. A most nyíló bemutatótermében az általa készített kézműves termékeket lehet megvásárolni. Főként pirográfiával (égető festéssel) foglalkozik, más irányokkal is kísérletezik.

Az üzletben lesz egy alkotó sarok is, ahol 200-250 forintért ki lehet próbálni a pirográfiát, majd az elkészült remekművet haza is lehet vinni. Mindemellett az üzletben lesznek „vendégpolcok” is, ahol a kesztölci kézművesek bemutathatják a termékeiket. Ez lehetőséget ad arra, hogy a felénk tévedő kirándulók a műhelybe betérve megismerhetik a kesztölci kézművesek munkáit, alkotásait, elérhetőségekkel és árakkal. Így közvetlenül az alkotótól rendelhetnek és vásárolhatnak.

Éva termékei között megtalálhatók többek között ékszerek, kulcstartók, mécsestartók, falitáblák, hűtőmágnesek, karácsonyfadíszek, díszített fakanalak és vágódeszkák, lakásdíszek.

Az üzlet szeptember 29-én, szombaton 9 órakor nyit. A műhely tavasztól őszig szombatonként és vasárnaponként, télen pedig szombatonként tart majd nyitva.

Olvasta már?