Zilai doktornő helyettesítési ideje lassan véget ér, új fogorvosunk lesz nemsokára.

Dr. Zilai Dorottya fogorvos eredetileg 2-3 hónap szolgálatot vállalt Kesztölcön, de mivel nem találtak mást helyette, így szívességből folytatta a rendelést. Most a NEAK (eddigi OEP) talált új fogorvost a falunak aki november elejétől veszi át a rendelőt. A rendelés addig is zavartalanul folyik tovább. 

A jövőben a rendelési idő hosszabb lesz, mert az elmúlt időszakban kiderült, hogy a jelenlegi 11 óra kevés a falu létszámához. Az eddigi rendelési napokon a doktornő 1 órával korábban érkezett és tovább maradt, hogy megfelelő ellátást tudjanak nyújtani.

Jjelenleg még bizonytalan, hogy mely napokon lesz rendelés. Ez az új doktornő idejétől függ majd. Idővel természetesen bemutatjuk az új Doktornőt. Addig is köszönjük Dr. Zilai Dorottyának, hogy nem hagyta cserben Kesztölcöt.

Olvasta már?

Festőpalánták a Művházban

A táborozók örömmel vesznek részt a foglalkozásokon, csodás kis remekművek kerülnek ki kezükből egy-egy alkotással töltött nap után. Gyulai Zsuzsa táboráról Klinger Ági és Walczer Patrik írt riportot.

Ilyen lesz az új csapadékvíz elvezető hálózat

A régiek szerint Kesztölc hét emeletes falu. Mindannyian tapasztaljuk, hogy a Pilisből lezúduló víz milyen problémákat, károkat okoz az utakban, házakban. Ezt oldja meg az új elvezető hálózat, amire támogatást kapott az Önkormányzat.