Zilai doktornő helyettesítési ideje lassan véget ér, új fogorvosunk lesz nemsokára.

Dr. Zilai Dorottya fogorvos eredetileg 2-3 hónap szolgálatot vállalt Kesztölcön, de mivel nem találtak mást helyette, így szívességből folytatta a rendelést. Most a NEAK (eddigi OEP) talált új fogorvost a falunak aki november elejétől veszi át a rendelőt. A rendelés addig is zavartalanul folyik tovább. 

A jövőben a rendelési idő hosszabb lesz, mert az elmúlt időszakban kiderült, hogy a jelenlegi 11 óra kevés a falu létszámához. Az eddigi rendelési napokon a doktornő 1 órával korábban érkezett és tovább maradt, hogy megfelelő ellátást tudjanak nyújtani.

Jjelenleg még bizonytalan, hogy mely napokon lesz rendelés. Ez az új doktornő idejétől függ majd. Idővel természetesen bemutatjuk az új Doktornőt. Addig is köszönjük Dr. Zilai Dorottyának, hogy nem hagyta cserben Kesztölcöt.

Olvasta már?

Iskolai beiratkozás

Az idei elsősök szüleit április 12-13-án várják a Kesztölci Kincses József Általános iskolában.

Először győztek asztaliteniszezőink Búcs ellen

A Zöld Ördögök: Bakos György (5 győzelem), Hertlik András (4 győzelem), Kara Jánosné, Motoros Erika (1 győzelem), Kochnyák Sándor (5 győzelem), Kochnyák Tamás (6 győzelem), Kovács Pál (6 győzelem), Vereckei Gábor (5 győzelem).

Kesztölc az Országos Értéktár Konferencián

Érték-közösség címmel országos szakmai konferenciát rendeznek Lakitelken, Radovics Istvánné alpolgármester asszonyt kérték fel arra, hogy a kesztölci jó gyakorlatokat bemutassa.

Eső, mínuszok

Várjunk még a kerti munkákkal. Szombattól eső, hó és a jövő héten kemény minuszok lesznek.